Ивайло Иванов, един от най-добрите български рефери, получи специален приз

...
Ивайло Иванов, един от най-добрите български рефери, получи специален приз
Коментари Харесай

Волейболният рефер Ивайло Иванов получи приз за принос към развитието на съдийството

Ивайло Иванов, един от най-хубавите български рефери, получи специфичен приз от президента на федерацията по волейбол Любомир Ганев. Наградата е за принос в развиването на съдийството ни.

Миналата година Иванов получи – свири финала на международното клубно състезание сред Мондиал Сър Сейфти Суза (Перуджа) и Итамбе Минас от Бразилия.

„ Останах сюрпризиран и доста благополучен. За мен е огромна чест да получа този приз от президента Ганев. Благодарен съм за поддръжка на федерацията. Обещавам, че ще продължа да работя за повишение равнището на българското съдийство. Вярвам, че ще извинявам доверието ", съобщи Иванов.

FIVB показва задоволството си от работата на Иванов и той получи дежурства за четири шампионата от тазгодишната Лига на нациите. Българският рефер ще свири мачове от първата седмица при мъжете и дамите в Рио де Жанейро. След това отива в канадската столица Отава, където е вторият мъжки шампионат. Третият му наряд е за третата седмица още веднъж при мъжете в Манила (Филипините).

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР