Ивайло и Ивана, най-колоритните участници в сезон 5 на “Един

...
Ивайло и Ивана, най-колоритните участници в сезон 5 на “Един
Коментари Харесай

Ивайло от Един за друг: Помагам на футболни таланти, които нямат финансова възможност

Ивайло и Ивана, най-колоритните участници в сезон 5 на “Един за различен ”, са бяха изгонени от Вилата на любовта с болшинство. Голямата разлика във възрастта им в интерес на Ивана, която е 16 години по-голяма от него, и избухливия темперамент на Ивайло ги трансфораха в най-коментираната двойка този сезон. Те са посетители в новия епизод на подкаста “Един без различен ”, където описват искрено за връзката си и споделят усещанията си от другите двойки в сантименталното риалити.

Ивана и Ивайло споделят, че не са разбрали за какво единствено София и Тихомир са ги подкрепили от двойките във Вилата на любовта. Те описват, че нямат проблем с никого. Това, което трансформира нещата за тях е играта, в която двойките трябваше да дефинират кои са двойките с най-лошите качества. Ивана и Ивайло описват в подкаста “Един без различен ” какво ги е разочаровало най-вече в останалите двойки и кои са двойките, които са ги предали.

Най-тежките им моменти в “Един за различен ” са свързани с интервала, в който Ивана и Ивайло бяха “духове ” и не можеха да вземат участие в игрите. Като спортисти, това е бил доста сложен миг за двойката. Думите на една от дамите във Вилата на любовта, че нямат място в “Един за различен ” защото са взели участие в различен риалити формат.

Влюбената двойка не съумя да стигне до единодушие на тематика желаят ли дамите да трансформират мъжете откакто се обвържат. Ивана има вяра, че дамите виждат капацитета за развиване в мъжете и по тази причина се пробват да насочват своите мъжки половинки. Двойката коментара огромната разлика посред им и това по какъв начин ги приема обществото.

Ивайло описа за най-голямата си пристрастеност - футболът. В момента той осъществя стратегия за футболни проби, в която оказва помощ на гении, които нямат финансова опция да се занимават с известния спорт. Ивана и Ивайло просълзиха водещата Денислава с история за млад гений.

Кои ще останат най-близки на Ивана и Ивайло след края на “Един за различен ”? Как се усещат те като първата двойка глобена за подсещане в историята на предаването? Какво мислят роднините им за огромната им разлика във възрастта? И за какво нямат Ивана и Ивайло общи фамилни другари?

Гледайте епизодите на подкаста “Един без различен ” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР