Ивайло Димитров е едно от новите попълнения на Арда (Кърджали).

...
Ивайло Димитров е едно от новите попълнения на Арда (Кърджали).
Коментари Харесай

Ивайло Димитров: Проектът на Арда ме грабна веднага

Ивайло Димитров е едно от новите попълнения на Арда (Кърджали). Той играе на поста централен нападател, само че може да бъде употребен и от ляво на фланга. Димитров за последно ига в казахстанския Жетису, а преди този момент в Арарат, Славия, Добруджа, Несебър, Етър, Академик (София) и ЦСКА.
Няколко дни преди първия исторически мач на Арда в Първа лига, той даде изявление за уеб страницата на клуба от Кърджали.

- Ивайло здравей, ти си едно от новите попълнения в Арда. Проведе към този момент няколко тренировки с новите си съотборници, по какъв начин намираш атмосферата в тима?
- Здравейте, много прелестно сюрпризиран съм от целия план, който е изработен тук в Кърджали. Терен, базата, всичко е безусловно ново и ние имаме доста положителни условия за подготовка, и работа. Надявам се ние да осъществим задачите, които са сложени пред нас.

- Предполагам се познаваш с множеството футболисти, от българите, които са в тима?
- Да, с безусловно всички от българите се познаваме, засичали сме се по терените. С чужденците в този момент се опознаваме, както се споделя.

- Как намираш тима на Арда?
- Доста приветлив тим, има много млади футболисти и се надявам да ни тръгнат нещата.

- Какво те накара тук в Арда да продължиш твоята кариера?
- Като цяло ми хареса планът, който са измислили хората. Както се споделя, това няма да е за една година, планът е дълготраен. Това е една от главните аргументи да избера Арда.

- Първият мач на Арда ще е тук на " Арена Арда ", стадионът ще е цялостен. Това обаче ви задължава много.
- Определено е по този начин. Това, което си приказваме в съблекалнята е, че се чакат сред 10 и 12 000 фенове за първия дуел. Ще бъде невероятна атмосфера и се надявам да зарадваме нашите почитатели с една добра игра и един прекрасен резултат.

- Говори ли със Стамен Белчев, какво ще желае от теб, на какъв пост ще играеш, тъй като ти можеш на няколко да участваш.
- Проведохме диалог, само че това тъкмо не сме го коментирали, тъй като аз малко съм изостанал с физическата подготовка и в този момент наваксвам. Надявам се до 10-15 дни да съм в оптимална форма и да оказа помощ на тима.

- Точно това беше идващият ми въпрос, по какъв начин си физически?
- Мисля, че не съм изцяло подготвен. Имам какво още да се желае, всеки ден наваксвам изостаналото.

- Можеш ли да обещаеш какъв брой гола ще вкараш?
- То това е чисто за статистиката. Важното за мен е да съм здрав, а те головете след това ще си дойдат. Колкото повече, толкоз повече.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР