Ивайло Чобанов - Иво Пилето засякъл на два пъти убиеца

...
Ивайло Чобанов - Иво Пилето засякъл на два пъти убиеца
Коментари Харесай

Нови факти в Lupa.bg: Иво Пилето засякъл убиеца си два пъти да паркира неправилно!

Ивайло Чобанов - Иво Пилето засякъл на два пъти килъра си Любомир Попов да паркира погрешно. Фаталната преживелица станала при второто нарушаване, споделя пред Lupa.bg имотният брокер Илия, който се возел в колата на Пилето. Той е главен очевидец по делото против богаташкия наследник, направил най-тежкото закононарушение.

Пилето и Илия трявяло да създадат оглед на парцел в Нови Хан, който Чобанов имал желание да закупи. Двамата сядат в пицария, в която Пилето имал отворена сметка и плащал в края на месеца. " Той не обичаше да носи пари в себе си, постоянно по този начин действаше ", споделя пред медията ни Илия.

Двамата отишли до " Лозенец " където Чобанов трявяло да върне филм, който взел да гледа.

Оказва се, че пикапът на богаташкия наследник прави две поредни нарушавания на две разнообразни места. Първият път Иво желае да слезе да направи забележка на водача и мята ези-тура. Илия обаче му споделя, че не му е работа да се разправя и Пилето го прслушва. После те потеглят в посока мол " Парадайс " и засичат килъра си още веднъж в нарушаване, спрял в насрещното на пешехидна пътека. " Тогава към този момент нервите не му устояха и той слезе. Нямаше желание да се бие, искаше да направи забележка. Може преди да е бил нарушител, само че за някои неща той имаше доста здрави правила за правдивост ", споделя пред Lupa.bg главният очевидец Илия. Той е безапелационен, че палач и жертва не са се познавали отпреди и преди съдбовния случай не са имали никакви връзки.



Изчезнали персонални вещи 

От *Пирогов " се обаждат на Илия да вземе персоналните движимости на Иво Пилето след гибелта му, само че след това дават на " заден " и споделят че не могат да му ги дадат. Оказва се, че здравна сестра дава ключове за кола и други врщи на околните на различен мъртвец, който носи същото име. " Според мен става дума за неволна неточност ", твърди Илия.

Погребват го утре 

Иво Пилето ще бъде заровен на следващия ден преди обяд в гробището на Бакърена фабрика. Lupa.bg научи, че приятелите му са получили позволение да го погребат, като майка му също е оказала подпомагане за оформянето на някои документи. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР