Ивайло Антонов е назначен за областен управител на област Монтана.

...
Ивайло Антонов е назначен за областен управител на област Монтана.
Коментари Харесай

Четирима нови областни управители: бивш полицейски шеф, ексдепутат, юрист и финансист

Ивайло Антонов е назначен за регионален шеф на област Монтана. Антонов е бил шеф в ОДМВР - Монтана от 2015 година до 2019 година Преди това той е работил в " Икономическа полиция " при Столична дирекция на вътрешните работи - Министерство на вътрешните работи. Ивайло Антонов е бил шеф на бранш " Изпиране на пари " към ГДБОП - Министерство на вътрешните работи, шеф на бранш - " Противодействие на проведената престъпност " при ДАНС и други. Като чиновник на Министерство на вътрешните работи е награждаван неведнъж. Последната служба, която е заемал, е шеф на ВиК-Берковица.

Иво Атанасов е новият регионален шеф на област Видин. Той беше народен представител в четири следващи Народното събрание сред 2021 и 2023 година, като в първите три от тях влизаше през листите на " ИТН " от Видин. Свалянето на кабинета на Кирил Петков през 2022 година обаче докара до разцепването на групата на Има Такъв Народ, като Атанасов се причисли към поддръжниците на Политическа партия. Бил е член на комисиите по право, енергетика, околна среда и водите, стопанска система и нововъведения. Атанасов е приключил право в СУ " Климент Охридски ". Работил е като нотариус и арбитър във Видинския областен съд. От 1992 година е юрист във Видинската адвокатска гилдия. В професионалния си опит е бил юридически съветник в банки и в български и задгранични сдружения.

Мария Димова е назначена за регионален шеф на област Благоевград. Тя е магистър по право в Югозападния университет " Неофит Рилски ". Дълги години е работила като юрист в частния бранш.

Според информация на " Струма ", към този момент има и имена на нейните заместници - измежду тях е някогашният народен представител от ГЕРБ Александър Мацурев и Христо Ангелов.

Надя Донкинска е новият регионален шеф на област Враца. Тя е магистър по финанси и заем от Стопанска академия " Д.А. Ценов ", Свищов. Заемала е управителни позиции в банкови институции. Според медийни изявления, тя е била районен управител на СиБанк за Северозападна България към 2016 година

С държавното решение са освободени досегашните регионални шефове на четирите области.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР