Ивайла Бакалова открехна завесата на личния си живот в откровен

...
Ивайла Бакалова открехна завесата на личния си живот в откровен
Коментари Харесай

Бакалова: Вече 7 месеца плача безутешно за любимия

Ивайла Бакалова открехна завесата на персоналния си живот в прям и доста прочувствен диалог с някогашната обич на Слави Трифонов – психоложката Маги Ангелова. Семейният терапевт води рубриката “Психолог у дома” по Code Fashion, в която Бакалова бе поканена да показа своето чувство за душевния мир на индивида.

В началото двете разговаряха главно за пандемията и какъв брой стресово се отразява тя на всички. По думите на Бакалова обаче тази изключителна обстановка е и подарък, и урок за всеки един от нас. „ Смятам, че всяко нещо, което ни се случва – без значение дали е положително или неприятно, се случва с причина. И когато преминеш през него почтено и почтено, без да нараниш никого, тогава ти ще си доста по-силен и ще получиш своя подарък “, с усмивка разсъждава Бакалова.

В този ред на мисли тя се надява, че случилото се с обичания й Веселин Денков скоро ще премине и двамата още веднъж ще бъдат дружно, написа nie-jenite.bg. „ Вече 7 месеца индивидът до мен е арестуван. Имах доста тежки моменти. Аз съм прочувствен човек и давам воля на страстите си. Прекарвам доста часове в планината, където се е случвало да рева с часове, безутешно през целия поход. Но най-после постоянно се усещам пречистена “, откровена е Бакалова.

Тя не крие, че с Денков доста се обичат и имат извънредно чисти усеща. По време на пандемията и обществената изолираност те се обикнали даже още повече, тъй като имали доста време един за различен.

„ Когато разбрахме, че има разпореждане, незабавно се прибрахме от Италия, с цел да разберем какво се случва. Искахме да уточним нещата по почтен път, само че се оказа, че тук няма правдивост и почтеност. До ден сегашен той не е разпитван “, разкрива моделката.

Припомняме, че ресторантьорът Веселин Денков бе задържан предходната година на границата, прибирайки се с Бакалова от Италия. Разследването е против незаконна група, за чиито главатар е апетитен точно Весо Брадата. Той е погнат за изнудване на брокерката Станка Марангозова, която бе разстреляна пред дома си. В следствие бе оневинен и освободен, само че още веднъж упрекнат на последваща инстанция.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР