Ивайла Бакалова, която се окичи с титлата Мис България през

...
Ивайла Бакалова, която се окичи с титлата Мис България през
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова се тресе от ревност заради...

Ивайла Бакалова, която се окичи с купата Мис България през 2001 година, ревнува от доведената щерка на гаджето си Веселин Денков, по-известен с прякора си Веско Брадата.

Макар че ресторантьорът няма кръвни наследници, той дава благо и драго за детето на първата си брачна половинка Виктория Денкова. Всъщност малко на брой знаят, че някогашната жена на Денков има 20-годишна щерка от първия си брак, написа в. „ Галерия “.



Съпругът й почива прекомерно млад и я оставя с кърмаче на ръце. В следствие Виктория се среща с Веско Брадата и двамата се женят. Общи деца нямат, само че Денков обиква детето на Виктория — Симона, като лично. След развода Виктория заживява в Ломбардия дружно с италианеца Сандро, а ресторантьорът не стопира да се грижи за Симона.

Днес тя е на възраст към 20 години и богаташът всеки месец изпраща солидна сума по сметката на девойката. Предвид пословичната свидливост на Денков, сходна благотворителност вбесявала Бакалова, защото гаджето й нямал сходно отношение към щерка й Рая. Точно противоположното. Откакто с Ивайла са дружно, предприемачът не се сетил една дъвка да купи на 14-годишната Рая. „ А за детето на някогашната си дава луди пари и непрекъснато й прави скъпи дарове “, злобеела Бакалова пред приятелки.



Ивайла мощно ревнувала от доведената му щерка и се чувствала застрашена. Бакалова нееднократно е страдала от скъперничеството му.

Миската постоянно сама си поемала разноските за общите им екзотични екскурзии, а когато й ходел на посетители в Дубай, му свидело да си купи една вода от магазина и по тази причина спестовно пиел от чешмата.



И до момента в който Денков е свидлив към дамите си, пръстите му бързо стават необятни, щом е за купона. Наскоро ресторантьора чества 50-ия си празник, като подвигна „ обилна женитба “ в прочут столичен ресторант. Над 300 посетители пристигнаха да уважат Веско Брадата, множеството от които бяха представители на светския хайлайф.

Сред тях бяха Жени Калканджиева и брачният партньор й Стефан Манов, фолк артистът Азис, някогашният началник на Съвет за електронни медии Гого Лозанов, актьорите Марта Вачкова и Владо Пенев и други На тузарското празненство се лееше единствено марков алкохол, а финалната сума, която Денков отделил за масрафа, била баснословна.

Половинката му Ивайла Бакалова пък блесна с ослепителна златиста рокля… която сама си платила.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР