Ивайла Бакалова е от жените, на които Господ им е

...
Ивайла Бакалова е от жените, на които Господ им е
Коментари Харесай

Това Ивайла Бакалова ли е?

Ивайла Бакалова е от дамите, на които Господ им е дал доста, само че в последните години миската като че ли желае да се загрози и съвсем го е постигнала. Варненката е постоянна пациентка на столична клиника, където си е направила всевъзможни интервенции. Последната й промяна е на очите. Смуглата хубавица е легнала на операционната маса за блефаропластика, написа в. „ Уикенд ”.



Това е оперативна процедура, която цели да отстрани белезите от стареенето на кожата, умората и отока, които се показват под формата на „ торбички ”. Премахва непотребната кожа на горния клепач и по този метод окото се „ отваря ”, отстранява непотребната мастна тъкан, която херниира от пространството зад очната ябълка. При потребност се отстранява част от мускула, който е хипертрофирал. С тази намеса несъмнено се е подмладила, само че и загрозила Бакалова.



„ Защо си толкоз изцъклена? ” – питат я почитатели в обществените мрежи, които незабавно видяха разликата в погледа на миската. Варненката, която следващата година ще навърши 45 години, не признава за интервенцията, само че тя се вижда с просто око. На последните си фотоси Ивайла в действителност е неузнаваема, и то не в положителния смисъл на думата. Тя се е подложила и на процедура за моделиране на скулите. Те очевидно са по-големи и подчертани, въпреки да е противоречиво до каква степен и тази смяна се е отразила позитивно на външния й тип. Уголемяването на скулите се прави посредством инжектиране на хиалуронова киселина, което коства към 2000 лв. и е обратимо. Другият способ е посредством импланти, като цената стига до 10 000 лв., само че резултатът е необратим.

Освен скулите, Ивайла си е „ пипнала “ и зъбите и към този момент има нова равна усмивка, сходна на тази на Благо Джизъса, виждат в светските среди. Според осведомени моделката заобикаля да я демонстрира, защото не е изключително удовлетворена от крайния резултат, само че пък харесвала новото си лице, което е страховито.



Само допреди няколко месеца Бакалова беше естествено красива

Ивайла Бакалова и до през днешния ден има тяло трепач, като лицето й също беше младолико и без бръчки, само че очевидно манията по корекции и „ безконечна младост ” не е подминала и миската, която се е пристрастила към подобренията, от които няма потребност.

Припомняме, че Ивайла има 20-годишна щерка Рая, плод на любовта й с милионера Румен Гайтански, а предишния декември роди щерка Вяра от предприемача със скандална популярност Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата. Весо и Бакалова плануват да имат още едно дете, само че очевидно с преимущество са разкрасителните интервенции на миската. След това двойката се насочи за ново инвитро в Турция, където са извънредно удовлетворени. Бакалова разказвала на свои другари, че тукашните лекари изцяло изключвали опцията тя да забременее и роди, а в Турция подходили внимателно и чудото се случило.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР