Ивайла Бакалова е модел, носителка на титлата Мис България, красива

...
Ивайла Бакалова е модел, носителка на титлата Мис България, красива
Коментари Харесай

Интервю с Ивайла Бакалова, лице на Sofia Fashion Week AW 2018

Ивайла Бакалова е модел, носителка на купата Мис България, красива жена и отдадена майка за образец. За повторно тя е лице на Sofia Fashion Week - най-мащабното фешън събитие в България и ще отговори на нашите въпроси за модата, хубостта и по какъв начин съумява да резервира съвършена форма. Сигурни сме, че ще ви бъде забавно да чуете какво показа с нас тя:

Разкажете ни какво е за Вас да бъдете лице на Sofia Fashion Week AW 2018?

Много съм щастлива да съм лице на Sofia Fashion Week за повторно. Бях, по този начин да се каже, кръстницата на събитието през 2015-та година. Когато уредникът на събитието - Мария Бонева ме предложения да бъда лице на стилната седмица, бях уверена, че това ще се трансформира в нещо, което ще има значение за българската мода. С Мария работим от доста години дружно и към този момент сме близки приятелки. Знам, че това събитие ще става все по-голямо. Разбира се, то се състои и посредством и на госпожа Арабаджиева, която също е мой непосредствен другар и невероятна жена. Може би тук е момента да кажа, че тя ни липсва и се надяваме всичко да е наред.

 Интервю с Ивайла Бакалова, лице на Sofia Fashion Week AW 2018 Instagram

Какво значи за Вас модата?

Модата за мен е нещо значимо, това е опция да изразяваш себе си. Говорейки, имаме метод да показваме себе си, обличайки се имаме същата мощ да показваме себе си. Смятам, че е значимо човек да следи стилните трендове, само че също по този начин да има и собствен жанр. Понякога това, което е съвременно не е твоето.

Какво мислите за модата в България?

Смятам, че модата в България се развива, тъй като всяка година виждам все по-талантливи дизайнери. Вече има одобрени български дизайнери, само че виждам и все по-талантливи млади дизайнери, което доста ме радва. Мисля, че не отстъпваме по нищо на международните фешън дизайнери. Може би единственото, което ни липсва е малко самочувствие.

 Интервю с Ивайла Бакалова, лице на Sofia Fashion Week AW 2018 Instagram

Какво е належащо да се промени, с цел да добием такова самочувствие?

Да добием малко повече опит и може би да се опитаме да бъдем по-позитивни към младежите, които желаят да вършат нещо по-различно. Имаме навика да подлагаме на критика повечко, само че аз обичам да последвам израза " Ако нямаш по-добро предложение, не критикувай”. Може би е добре да се научим да сме малко по-позитивни, макар народопсихологията. Като човек, който пътува доста, това ми прави усещане. Аз обичам страната си, боготворя да съм тук. Ние имаме най-красивата природа. Когато не съм тук ми липсват приятелите, само че не мога да не виждам и възприятието на негативизъм. Може би поради методът, по който живеят хората. Животът не е елементарен, само че с усмивка нещата постоянно стават по-лесни.

Така е, можем да използваме модата като сплотяващ детайл. Като носителка на купата Мис България какъв съвет за жанр бихте дали на Вашите многочислени фенове?

Смятам, че е добре да се наблюдават стилните трендове, само че доста по-важно е да се чувстваш добре в дрехата си и тя да отразява това, което си. Моят съвет към дамите и мъжете е просто да бъдат себе си и да изберат комфортни облекла, които ги карат да се усещат добре и красиви. Някой желае да бъде по-забележим, различен не желае - всеки съгласно вътрешното си чувство за деня. В последна сметка какво са стилните трендове - те са концепция на някого по какъв начин е съвременно да изглеждаш, само че от време на време се събуждаш и не искаш да изглеждаш по този метод. Не робувайте на марки и фешън трендове, бъдете себе си и по този метод ще сте най-красиви.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР