Иванов каза това в кулоарите на парламента пред журналисти, в

...
Иванов каза това в кулоарите на парламента пред журналисти, в
Коментари Харесай

Христо Иванов призна: Назначенията в администрацията създават напрежение между ГЕРБ и ПП-ДБ

Иванов сподели това в коридорите на Народното събрание пред публицисти, в отговор на въпрос за медийни изявления, в които се твърди, че Кирил Петков е обсъждан за поста еврокомисар, а Виолета Лорер - за български представител в Европейската капиталова банка:

„ Аз мисля, че в тази настройка напрежението непрекъснато ще участва и не може да не участва. Нищо друго от това, което непрекъснато усещаме “.

Демократична България към този момент не стои зад концепцията за унищожаване на фигурата на основния прокурор, въпреки въпросът да е бил обсъждан в диалог с ПГ на Движение за права и свободи, сподели Иванов:

„ Факт е, че премахването на фигурата, като такава, напълно влиза в напрежение с конституционно решение 3 от 2003 година Това, за което приказваме, е обезсилването на тази фигура – премахването на властовите принадлежности, които са свързани с нея, а не толкоз нейното унищожаване като такава. Макар че да, в някакъв съвършен свят, премахването на фигурата би било вероятен политически компромис “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР