Иванка Тръмп съобщи, че ще сложи край на дейността на

...
Иванка Тръмп съобщи, че ще сложи край на дейността на
Коментари Харесай

Иванка Тръмп спира своята марка дрехи, обувки и аксесоари

Иванка Тръмп заяви, че ще постави завършек на активността на своята марка облекла, обувки и аксесоари, чието развиване беше лимитирала, с цел да избегне спорове на интерес с длъжността си на консултант в Белия дом, съобщи " Франс прес ", представена от Българска телеграфна агенция. След повишаване на продажбите през 2016 година с помощта на акцията за президентските избори, марката пострада от избирането на Доналд Тръмп и редица вериги магазини взеха решение да се откажат от нея.

" След 17 месеца във Вашингтон не знам дали някой ден ще възобновя тази активност, само че знам, че до второ разпореждане вниманието ми ще е върху това, което върша тук. Това е единственото вярно решение за моя екип и моите сътрудници ", се споделя в изказване на Иванка Тръмп.
 Иванка Тръмп стопира своята марка облекла, обувки и аксесоари
© Reuters

Марката " Иванка Тръмп " бе стартирана в настоящия си тип през 2014 година в партньорство с компанията " G-III Apparel Group ", която създава и доставя облекла и аксесоари. Брандът е позициониран в сегмента на междинната гама, на налични цени и е направила оборот от 47.3 милиона $ във финансовата година 2016/2017, която завърши през януари 2017 година

След избирането на татко й и назначението й като консултант в Белия дом, Иванка Тръмп резервира мажоритарното си присъединяване в марката, само че я трансферира в концерн, с цел да понижи рисковете от спор на интерес. В декларация от март 2017 година това присъединяване се прави оценка на над 50 милиона $, а приходите за изтеклата година са в графата от един до пет милиона $.
 Иванка Тръмп стопира своята марка облекла, обувки и аксесоари
© Reuters

След встъпването в служба на Доналд Тръмп редица вериги магазини, измежду които Нордстром и Нейман Маркус в Съединени американски щати и Хъдсън Бей в Канада взеха решение повече да не продават артикули, носещи името на дъщерята на президента на Съединени американски щати.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР