Иванка Тръмп е една от най-известните жени в света, също

...
Иванка Тръмп е една от най-известните жени в света, също
Коментари Харесай

Иванка Тръмп: ПРЕДИ и СЛЕД операциите

Иванка Тръмп е една от най-известните дами в света, също по този начин и много авторитетна. През 2016 година тя беше част от екипа, който ръководеше предизборната акция на татко си Доналд. Името й е било замесвано в десетки кавги. Само предни дни стана ясно, че Иванка е била разпитана под клетва за корист със средства от Неправителствени организации за събития по встъпване в служба на татко й като президент. Не обаче това ще е център на нашето внимание, а нещо напълно друго.

Виж още:

В последните десетилетия станаха доста известни козметичните и пластичните процедури, които усъвършенстват и трансформират съвсем напълно човешкото тяло. Някои известни персони, а и освен, се подлагат на какви ли не разкрасяващи процедури, с цел да наподобяват по-добре, по-млади...Уви, не всеки път резутатите са сполучливи. Идеята на пластичната интервенция е да усъвършенства, а не да загрози или промени напълно тялото или лицето на човек. Е, има много случаи, които приказват по-скоро за радикална смяна, освен в други европейски страни и Съединени американски щати, само че и у нас. 

Виж още:

Иванка Тръмп е една от дамите, които несъмнено са се доверявали на хирург, с цел да я разкраси. Промяната при нея е повече от забележима, само че може да се означи, че в този случай... несъмнено си е коствало. Иванка, като всяко момиче, повече наподобява на татко си. Особено като дребна. През 90-те години тя стана известна и след младежите, когато се занимаваше известно време с моделство. Като всеки човек, тя също се трансформира. Дължина на коса, цвят. Лицето също се трансформира с времето, отслабваме или напълняваме.

Дъщерята на Тръмп е красива жена, само че несъмнено може да се забележи сериозна разлика в носа. Очевидно е, че някъде при започване на този век, тя се е подложила на ринопластика - пластична интервенция за промяна и реорганизация на формата на носа. Тя е една от най-често срещаните хирургични процедури. Носът на Иванка е много по-изваян, стестен и тъничък, в случай че съпоставяме с по-стари фотоси. Споделете в мненията - " ЗА " или " ПРОТИВ " пластичните интервенции ли сте, както и по какъв начин мислите за корекцията на Иванка?

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР