Иванка Шекерова – актрисата, сбъднала своята детска мечта да играе

...
Иванка Шекерова – актрисата, сбъднала своята детска мечта да играе
Коментари Харесай

`Банкя потъна в атмосферата на Чудомировите герои

Иванка Шекерова – актрисата, сбъднала своята детска фантазия да играе моноспектакъл по текстове на Чудомир, подвигна на крайници публиката в парк „ Ротонда ” на 16 юли. Спектакълът „ Провнициални истории ” бе заключителния акомпанимент в празничната стратегия на Банкя за Горешляци 2023.

Актрисата, след многочислените си превъплъщения, които караха публиката на моменти да избухва във екзалтиран смях, си заслужи бурните нестихващи овации.

Тя бе показана на сцената от заместник-кмета по културата доктор Александра Александрова, „ асистирана ” от четиримесечната ѝ дъщеричка Косара.

Д-р Александрова сърдечно благодари на надарената ни гостенка и ѝ връчи приветствен адрес от името на кмета, в който се споделя:

„ За мен е чест и наслаждение да Ви поднеса своите почитания във връзка блестящото ви показване в границите на Празниците на минералната вода, здравето и дълголетието – Горешляци 2023.

С Вашия театър Вие приближавате театралното изкуство до неговата аудитория и издигате естетическите ѝ критерии, с навлизането ѝ в света на Чудомир.

А всеки, който потъне в неговия свят, се допира до мъдростта и атмосферата на едно друго време, по което от време на време изпитваме оправдана носталгия, само че и от което би трябвало да се учим и взимаме поуките му.

Бъдете здрава, щастлива, въодушевена и благословена, като всичко с което се захванете в живота и изкуството. И дано то прави хората по-добри, разбиращи и духовно извисени. ”

 

 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР