Иванка Балкова е кандидат за кмет на село Константиново, Община

...
Иванка Балкова е кандидат за кмет на село Константиново, Община
Коментари Харесай

„Единение“ подкрепя кандидат за кмет в село Константиново

Иванка Балкова е претендент за кмет на село Константиново, Община Камено. Тя е издигната от Българска социалистическа партия, само че дефинира себе си като самостоятелна. Причината е, че не й стига времето, с цел да направи Инициативен комитет, който да я издигне като самостоятелен претендент. От локалното Българска социалистическа партия й подават ръка, с цел да може да взе участие на локалните избори на 29 октомври.

Балкова има предпочитание и желание да работи в интерес на хората от с. Константино, а не за персонални ползи. Точно поради това от Политическа партия „ Единение “ поддържат нейната кандидатура в битката й за положително и чисто ръководство на село Константиново. Формацията застава зад Иванка Балкова, като има вяра, че тя ще успее да разбие локалния модел ГЕРБ-ДПС , който е превзел цялата Община Камено и я задушава.

Николай Кючуков от „ Единение “ участва на срещата сред Иванка Балтова и локални поданици. Той е изложил пред жителите концепциите и цели на партията.

„ Хората се оживиха, започнаха да задават въпроси: „ Как може един ден тези хрумвания да се осъществят? “. Много от тях заговориха за обединяване и по какъв начин да подтикват общинските администрации да им извърнат внимание “ , уточни пред Искра.бг Кючуков след извършената среща в село Константиново.

Иванка Балкова я поддържат няколко структури – „ Единение “, ПП „ Политическо Движение Социалдемократи “, Българска социалистическа партия, „ ИТН “ /ИТН/, „ Български напредък “, Гражданско обединяване „ Бургазлии “.

Борбата на Балкова – претендент за кмет на с. Константиново, е всички да работят в интерес на хората. За нея селото се нуждае от морал и от храброст, с цел да се разбие задкулисието и корупцията.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР