Иванчева: Парите бяха подхвърлени, за да ни набедят, всичко е

...
Иванчева: Парите бяха подхвърлени, за да ни набедят, всичко е
Коментари Харесай

Иванчева: Парите бяха подхвърлени, за да ни набедят, всичко е черен пиар

Иванчева: Парите бяха подхвърлени, с цел да ни набедят, всичко е черен пиар
Става дума за режисура. Никога не съм желала нито от господин Ваклин, нито от някой различен пари. Не съм желала пари за персонални цели. Това съобщи пред бТВ отстраненият от служба кмет на Младост Десислава Иванчева, която беше пусната под домакински арест.

Към 14:00 часа разбрах за парите, когато следственият отдел ги

демонстрираха на капака на колата. Това е цялостна режисура. Тези пари са подхвърлени. Никога не съм ги виждала, в никакъв случай не съм

пипала 56 000 евро, разяснява Иванчева.

За очевидеца Александър Ваклин, Иванчева сподели, че не е желала пари от него. Никога не съм желала пари от Ваклин, само сме разговаряли за разнообразни обекти в квартала. Ваклин даже не съм го виждала, с изключение на на 15 април, когато ми се сподели, че ще пристигна вложител, който ще подари площадка. Говорихме за зелени системи, напълно съществени диалози се водеха. Никога не сме желали да ни се превеждат пари. Той самият сподели, че желае да подари площадка, акцентира Иванчева.

Парите бяха подхвърлени, с цел да ни набедят. Никога не сме желали пари да ни бъдат превеждани, безапелационна е Иванчева.

Попитана за СРС-тата от 1200 страници, тя сподели, че всичко е един черен пиар.

БГНЕС напомня, че прокуратурата реши да пусне за празниците двете дами, само че по-късно счита още веднъж да изиска те да бъдат върнати зад решетките. Така мярката им за неотклонение беше изменена в по-леката – „ домакински арест ”.

Адвокатите им упорстваха Иванчева и Петрова да бъдат освободени, защото няма заплаха да извършат ново закононарушение или да се укрият, както и поради влошеното им здравословно положение. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР