Иванчева назова и името на изнудваното лице в житейския смисъл

...
Иванчева назова и името на изнудваното лице в житейския смисъл
Коментари Харесай

Арестуваната Иванчева Проговори, Но Няма Да Повярвате Какво Каза На Прокурор Гешев!

Иванчева назова и името на изнудваното лице " в житейския смисъл на думата " и сподели, че става въпрос за човек от " Ваклин груп " - Румен Русев, който бил и зам.-кмет.

Припомняме, тази заран профилираната прокуратура изиска непрекъснат арест за кмета на столичния региона " Младост " Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова. Те бяха задържани във вторник с показна акция в центъра на столицата, тъкмо пред Спортната палата. Обвинени са за искане на рушвет от бизнесмен строител в " Младост ". Според оповестеното Иванчева и Петрова са хванати със 70 000 евро в кашон, който бил в колата, с която те са пътували. Подкупът е взет от медиатора Петко Дюлгеров малко преди този момент, написа нюз.бг.

На идващия ден шефът на Спецпрокуратурата Иван Гешев на брифинга за детайлности по случая съобщи, че Десислава Иванчева е изнудвала " в житейски смисъл " и други хора.

Междувременно от думите на Цецка Цачева стана ясно, че прокуратурата ще проверява и дали при ареста на кметицата е имало нередности.
Малко по-късно обаче от пресцентъра на прокуратурата оповестиха, че не е разпоредена и не се прави каквато и да е инспекция на дейностите на наблюдаващите прокурори и проверяващите органи по досъдебното произвеждане, по което обвинена е кметът Десислава Иванчева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР