Ивана упорито продължава да се вталява като вече спокойно може

...
Ивана упорито продължава да се вталява като вече спокойно може
Коментари Харесай

Как Ивана стопи 6 кила за нула време

Ивана настойчиво продължава да се вталява като към този момент умерено може да се назова кралица по намаляване! Примата на фолка Ивана не стопира да удивява своите почитатели с бързото си намаляване. 

След като години наред певицата имаше съществени проблеми с килограмите, най-сетне реши да се вземе в ръце и да се погрижи освен за визията, само че и за здравето си. Както самата тя преди време призна, първите килограми Ивана смъкна с диета и с разделно хранене.



Тя спазваше препоръките за намаляване на лекар Емилова и проф.Мермерски, които несъмнено дадоха превъзходен резултат. Активният въглен има невероятни свойства при намаляване, Ивана е живото доказателство за това знамение.

Днес обаче диетата на Ивана е заместена от едно напълно ново и необикновено изобретение при отслабването. А точно потреблението на деен въглен, който пречиства организма и оказва помощ за детоксикиране и намаляване.

„ Няма нито усет, нито аромат. Единственото, което е очевидно и първоначално може да ви се стори необичайно, е това, че цветът на напитката става черен или много потъмнява. Но се привиква бързо, а като се появят и първите резултати, несъмнено си заслужава “, споделя Ивана, която към този момент е заразила доста от приятелките си.

Отслабване с деен въглен се прави като една таблетка от въглена се разтваря в чаша с вода, чай, мляко или някакъв плодов коктейл. Може да се сложи и в зеленчуково смути, само че не трябва да се приема повече от една таблетка дневно. Курсът на намаляване не продължава доста дълго време. Добре е да се прави най-много две седмици, след което да се даде отмора на организма за още толкоз и в случай че е належащо да се повтори отново. Ефектът в действителност е замайващ, а и въгленът сполучливо и изцяло почиства всички нездравословни неща от тялото ни. Опитайте силата му и вие, с цел да се уверите персонално какъв балсам е той за всеки човек.

 

За дамата

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР