Ивана, която на 31 януари ще отбележи 50-ия си юбилей,

...
Ивана, която на 31 януари ще отбележи 50-ия си юбилей,
Коментари Харесай

Ивана не е нешастна, че е сама: Мога ли да живея с някой, който е силен като мен?

Ивана, която на 31 януари ще означи 50-ия си празник, отдавна не случва на мъж, само че не е от дамите, които ще се оплакват от несправедливостите на ориста, или от тези, които търсят виновността единствено в противоположния пол, научи HotArena. Певицата на народа има един брак зад тила си, от който е порасналата й щерка Теодора, и в никакъв случай до момента не е афиширала публично своя половинка. 

Винаги обаче е говорила намерено за персоналния си свят и всички въпросителни и премеждия, които е преодолявало и продължава да преодолява сърцето й. Направи го още веднъж наскоро, когато показа убедеността си, че в случай че някоя жена случва на едни и същи връзки, несъмнено казусът несъмнено няма да е единствено в мъжете. Според изпълнителката на „ Шампанско и сълзи ” би трябвало да погледнеш първо себе си и да потърсиш своята неточност. „ Дали съм била задоволително добра, блага, отделяла време? ”, задава риторични въпроси Ивана и добавя, че и да е била такава, дали пък това се е желало. Защото границата сред загрижеността и покровителството е доста тънка.

И дава образец с ролята си на майка. Ивана регистрира грешката си, че се е стремяла по всякакъв начин да въздейства на щерка си. В желанието си да я защищити от неправилни избори и да й даде добър старт в живота, певицата прекалила. „ Дъщеря ми учи право цяла година, поради мен ”, призна пайнерката. В един миг забелязала какъв брой тъжна е Теодора и с каква липса на упоритост и мотивация посещава лекциите по право и с какъв възторг учела редом телевизионна постановка. В един миг певицата споделила на щерка си да следва своите фантазии. Теодора зарязала правото и се посветила на телевизионната постановка и през днешния ден работи точно в тази сфера. „ Не се учи от непознат опит ”, уверена е Ивана и добавя, че от време на време се прекалява със препоръките. В последна сметка всеки човек е друг, има собствен път и не е наложително да направи същите неточности. Може пък да успее, написа " Уикенд ". 

Хитовата певица сякаш е уверена, че в случай че е подготвена да срещне верният мъж, тогава ще има триумф в персонален проект. Няма никакво страдание за несполучливите си връзки до момента. Причината е, че след изчерпателен разбор е достигнала до същинските аргументи за краха им. „ Питам се: „ Добре, можеш ли да живееш с някой, който е мощен, могъщ, контролиращ като теб? Т.е. толкоз тъждественост дали няма да има някакъв конфликт в последна сметка? Все някой би трябвало да направи компромис. Аз подготвена ли съм на такива взаимни отстъпки? Компромис можеш да направиш, споделят хората, с цел да върви един брак или една връзка. Но в случай че този компромис засегне свободата ми?... Ако този мъж ме ревнува безумно и ми звъни през 5 минути, с цел да ме пита къде съм и какво върша? Значи това не е обич. Ако някой желае да ме направи щастлива, той няма да ми отнеме това, което мен ме прави щастлива. Значи не е било обич. Това, което сме срещали, е било някакво влюбване, пристрастеност досега ”, споделя Ивана.

Изпълнителката на някои от най-големите шлагери във фолка добавя, че в случай че в този момент има мъж до себе си, също няма да има тези искания да го следи и управлява. Дори не й е познато възприятието ревнивост. Това напълно не значи, че би неглижирала връзката си. „ Аз бих направила по този начин да не позволи той да огледа някоя друга ”, споделя певицата. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР