Ивана е решила да се раздели със силиконовите си импланти.

...
Ивана е решила да се раздели със силиконовите си импланти.
Коментари Харесай

Ивана прави революция във фолка! Маха решително силиконовия си бюст

Ивана е решила да се раздели със силиконовите си импланти. Певицата към момента не е легнала под ножа, само че обмисляла да направи интервенцията напълно скоро, издават нейни близки. Изпълнителката на „ Шампанско и сълзи “ напомпа бюста си преди цели 18 години и признава, че тогава го е направила, с цел да се хареса на съответен мъж.
Между тях нищо не се получило, само че пък Ивана толкоз се зарадвала на новата си визия, че след това още няколко пъти ги подменяла с по-големи.

С днешна дата обаче имплантите почнали да се деформират и тя била безапелационна, че ще ги в профил вечно. Звездата изчела куп информация по тематиката и открила, че изкуственият материал в тялото й може да навреди на организма й.

Наплашена, те се свързала с пластичния си хирург и незабавно си записала час за следващата интервенция. Певицата възнамерявала за последно да се подложи на такава намеса и да се върне към по-естествения си тип, написа седмичник, представен от secre.bg.

" Преди доста държах да се харесам на всички, само че към този момент не ме интересува непознатото мнение “, безапелационна е звездата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР