Ивана е посрещнала рождения си ден с щур купон. Сутринта

...
Ивана е посрещнала рождения си ден с щур купон. Сутринта
Коментари Харесай

Целят Ивана с ножове, Глория пищи: Пази се!

Ивана е посрещнала рождения си ден с щур ваучър. Сутринта след празненството незалязващата звезда на попфолка сподели, че първо ще си отдъхне, а по-късно ще споделя за новото си видео и проектите си за годината.

Точно новото видео на Ивана накара нейните сътрудници, родственици и почитатели да се изприщят от смут. Клипът е към последното й парче " Цирк ", с което Ивана започва изявите си за 2023-та. В един от фрагментите певицата седи на стол, над главата й е сложена класическа цел с кръгчета, а юнак с брада мята същински ножове по тях. Остриетата фучат на милиметри от главата на изпълнителката, без тя да въобще да трепне.

" Леле, какво е това?! Пази се! ", написа съществено уплашената за своята колежка Глория. Поклонници на гения на хубавицата от Айтос пък разясняват, че с изключение на необикновено надарена Ивана е и поразително смела, а това комбиниране я трансформира допълнително от звезда. та даже и мятането на ножове по нея да е единствено " мента на лента ".

От екипа на певицата разкриха пред  " България Днес ", че новото й парче е попфолк имитация на безсмъртния шлагер на Фреди Меркюри " Шоуто би трябвало да продължи ". Всъщност обаче посланията му са противоположни - Ивана пее, че този цирк не трябва да продължава. " Този цирк е наш, овации, апелирам ви, за нас!Станахме за смях пред хората, на мен не ми отива ролята! ", гласи рефренът на новото парче на попфолк иконата.

В различен кадър от видеото Ивана свети в яркожълта рокля с кринолини, само че вместо на театралната сцена тя е на цирковата сцена. Феновете на топ изпълнителката я заляха с възторжени мнения и похвали. " Прекрасно е, че вие и екипът ви сте се сетили, че в наши дни крилатата фраза на Шекспир " Животът е сцена, а ние сме артисти ", е към този момент доста по-подходящо да звучи като " Животът е цирк и ние сме клоуните на арената ", остроумничи обожател на Ивана.

Освен с нова ария топ певицата посреща празника си с чисто нова визия. Дали вталената й фигура се дължи на диети, фитнес и пластики или на корсет, остава мистерия. Но е реалност, че мегазвездата на попфолка влиза в новата година в стилистиката на международните звезди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР