Ивана Бобойчева окончателно е напуснала столицата. Младата актриса в момента

...
Ивана Бобойчева окончателно е напуснала столицата. Младата актриса в момента
Коментари Харесай

Младата любовница на Стоян Алексиев залюби друг

Ивана Бобойчева дефинитивно е напуснала столицата. Младата актриса сега е част от трупата на Кукления спектакъл в Стара Загора и към този момент не възнамерявала да се връща в София, където остана да живее любовника й Стоян Алексиев, писа „ Уикенд ”.

Отношенията сред двамата завършили и те не поддържали никаква връзка. Освен без младата си другарка, Алексиев останал и без задължения в театъра. За първи път в кариерата си артистът нямал никаква изясненост по кое време и какво ще работи. 26-годишната Ивана по никакъв начин не страдала по екранния проф. Иван Генадиев от „ Откраднат живот “. На хубавицата не й липсвали ухажори и сега летяла на крилете на любовта с артистичен младок. Влюбената до уши Ивана изливала в стихове любовните си трепети. Бобойчева и нейна другарка имат страница в обществената мрежа, където разгласяват свои литературни творби, а всички стихове на Ивана са отдадени на любовта. В едно от стихотворенията й препратката към Стоян Алексиев е повече от явна, защото лирическият воин, към който авторката се обръща, е със сини очи, каквито са на известния артист.

През 2017 година папараци издебнаха по какъв начин палавият Алексиев бърка в панталоните на 44 години по-младата Ивана , а тя нежно го целува. Кадрите предизвикаха нечовечен скандал, а Алексиев съобщи, че двамата просто правели фотопроби за нов план. Въпреки обществената си забежка обаче, бракът на един от доайените на Народния спектакъл със брачната половинка му Надежда си остана постоянен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР