Иван Звездев и топ готвачите на куп звездни ресторанти в

...
Иван Звездев и топ готвачите на куп звездни ресторанти в
Коментари Харесай

Иван Звездев и звездни ресторанти в първото издание на фестивала „Вкусът на Пловдив – Коледа 2017”

Иван Звездев и топ готвачите на куп „ звездни ” заведения за хранене в Пловдив са измежду участниците в първото издание на най-новото кулинарно шоу – фестивала „ Вкусът на Пловдив – Коледа 2017 ”, който ще се организира на 8 и 9 декември. Негови уредници Сдружението на ресторантьорите и хотелиерите „ Тракия – Пловдив “ и Регионалната занаятчийска камара в партньорство с Община Пловдив, МОЛ „ Марково тепе “, БХРА, фондация LocalFood.bg и Асоциацията на професионалните готвачи в града под тепетата.

По време на двата фестивални дни този петък и събота изявени пловдивски заведения за хранене и производители на локални храни и питиета ще показват своята кухня и продукция отвън обектите си. Шеф готвачи от Пловдив ще показват изделията си пред очите на посетителите, които ще могат да пробват другите усети на пловдивските заведения и производители, обединени от една обща идея, допълнена с доста съпътстващи питиета, вино и бира.

Кулинарното шоу-фестивал „ Вкусът на Пловдив Коледа 2017 ” ще бъде намерено в петък в 14 часа на третия етаж на МОЛ „ Марково тепе ” от заместник-кмета по културата и туризма Александър Държиков.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР