Иван Златанов спечели шампионската титла при напредналите в първия ITL

...
Иван Златанов спечели шампионската титла при напредналите в първия ITL
Коментари Харесай

Иван Златанов спечели титлата при напредналите в ITL Challenger

Иван Златанов завоюва шампионската купа при напредналите в първия ITL Challenger, който се организира в събота и неделя в Търговска колегия „ 18.82 “. На финала той победи Цветан Иванов със 7:3 в тайбрек след равносилен мач и оспорвани разигравания. Със извоюваните точки Иван се изкачи на първото място в ранглистата на Интерактив тенис и даде сериозна поръчка за присъединяване във финалите на аматьорската лига през декември.

"Мачът за купата беше равносилен и приветствам противника ми за отличната игра ", сподели Златанов откакто подвигна купата. "Турнирът беше чудесно проведен, а мениджърът на ITL Ивайло Цанков още веднъж сподели, че знае по какъв начин да печели почитателите на тениса. Мачовете продължиха от 11 до 18 часа и нито един играч не е чакал за срещата си повече от 5 минути. Това се случва рядко на аматьорските съревнования и е проблем за доста играчи. Тук се знаеше точният час за начало на всяка среща и сигурно форматът има бъдеще. "

Първият ITL Challenger събра 72 играчи, разграничени в две категории: ITL 250 и ITL 500. Шампион в събота стана Михаил Иванов, който победи на финала Николай Кечев. Отпадналите в първи кръг играха успокоителен шампионат, а всички участници имаха обезпечени минимум два мача.

Програмата на Интерактив тенис продължава с Шестия вечерен шампионат, който се играе в Търговска колегия „ 18.82 “. Схемите при приблизително напредналите и напредналите към момента са отворени, надлежно до 21 и 28 юни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР