Иван Владимиров - Нав едно към едно е разказал как

...
Иван Владимиров - Нав едно към едно е разказал как
Коментари Харесай

Нав предсказва едно към едно собственото си убийство и убиеца си по БТВ

Иван Владимиров - Нав едно към едно е разказал по какъв начин ще бъде погубен и от кого в ефира на БТВ пред Сашо Кадиев и Деси Стоянова.

В случая не става въпрос за предсказване на база на паранормални качества ами на елементарна логичност поради обстоятелството, че българските институции са ампутирани и бездействат при сигнали на жители, а работят единствено отвесно по разпореждане от горната страна на правилото на единоначалието и " мощната ръка ".

Нав неведнъж е заплашван от съседа си Тонев, който го упреквал, че му пречи да спи, въпреки психологът в никакъв случай да не е вдигал звук и да не е правил купони вкъщи.

" Аз имам подобен комшия, който съгласно мен има ментално отклоняване. Нямам уредба у дома, нищо не върша у дома, единствено работя на компютъра денем и сред 2 и 4 се движа компютърния стол, вървя, а той ми залива вратата с машинно масло. Хвърля ми яйца по прозореца, тъй като аз съм му вдигал звук и той не можел да спи. Мога да се закълна във всичко свято, че аз съм най-тихият човек на света. Не подвигам купони, нямам завод за летви. По-тих няма по какъв начин да бъда, в случай че не упражнявам йога. Ходих доста пъти в полицията, споделят, че нищо не може да се направи, а това е някогашен служител на реда, който евентуално има оръжие и аз не знам дали няма на следващия ден да съм следващия случай на убит, тъй като съм се преместил по-рязко на стола. ", споделя Нав.

Деси се включва: 

" Този случай демонстрира, че има нещо доста сбъркано. Ето тук седим 4-ма души и има един, който звучи правдоподобно. В доста блокове има такива проблеми. Ако ти се държиш по метода, написан от закона по каналния ред цивилизовано нищо не се случва. ", споделя Деси.

" Трябва да стане най-лошото, с цел да се работят ", установи съществено Сашо Кадиев.

" Аз тъй като съм кротичък и културен човек и нямам доверие в принуждение да вървя да го набия и хората ми се смеят, че в България не стават по този начин нещата. Винаги ще има луди хора. Това са хора с биполярно разстройство. Те не се в ред. Не можем даже да го съдим. ", споделя Нав.

" Не мога да допускам, че Иван Владимиров-Нав към този момент го няма. Убит от съседа, тормозил го в продължение на години. Бивш служител на реда, човек, от който всички са се страхували, човек, вадил револвер, удрял различен комшия, по разказите на самия Нав. И никой не е направил нищо, с цел да бъде спрян в точния момент. " Ходих доста пъти в полицията, споделят че нищо не могат да създадат. Не знам дали няма да съм следващия случай на убит ". ", разяснява Деси Стоянова.

" Нав беше седмичен коментатор в " Преди обед " през ноември, коментирахме случая с Иво Андреев, който си отиде на 41 от патрон на комшия в центъра на София. Днес към този момент и Нав го няма, думите му се оказаха злокобно оракулски. Бездействието, безмълвното преглъщане и подминаването като " маловажни " на случаите на принуждение и тормоз, единствено тъй като ОЩЕ не са стигнали до дъно, убиват. Докога?! ", показва тя. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР