Иван Владимиров беше убит след съседски скандал в София. По

...
Иван Владимиров беше убит след съседски скандал в София. По
Коментари Харесай

Братовчедката на застреляния психолог: Спорът между него и съседа му продължаваше 30 години

Иван Владимиров беше погубен след съседски скандал в София. По случая е арестуван 52-годишен мъж, някогашен служител на реда: „ Междусъседската война е продължавала откогато са се нанесли. Постоянно им правил забележки – да не местят столове, да не се смеят ”, описа Томова по. През годините психологът е правил опити да реши спора.

 

Томова изясни, че 10 дни психологът е бил в чужбина, а майка му в провинцията: „ Не е имало кой да му подвига звук. Не знам какво го е предиздвикало да върви, да маже по вратата. Според мен е търсел спор ”, съобщи Томова. Тя е безапелационна, че Владимиров не е бил подбудител: „ Той се бореше против това. Никога не е тръгвал да налита на пердах, в никакъв случай не е считал, че с физическа разпра можеш да си решиш проблемите. Винаги беше с усмивка, с говорене ”, съобщи Томова. Тя сподели: „ Това са над 30 години. Ако е предполагал, щял да се залости и да не приказва с него ”.

 

Братовчедката на психолога изясни, че вуйна ѝ и братовчед ѝ са знаели, че съседът им има револвер: „ Няма на кого да разчиташ да те отбрани, даже и да подаваш сигнали за това ”, разяснява Томова. За арестувания за убийството знае, че майка му е събирала отпадъци в жилището, почнала да реди и извън. „ Беше доста мръсно и миришеше. Когато бяха създали забележка на майката, синът беше реагирал нападателно ”, сподели Томова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР