Иван Валериев Маздрашки е фотограф със собствен сайт и работещ

...
Иван Валериев Маздрашки е фотограф със собствен сайт и работещ
Коментари Харесай

Отчаян баща моли за помощ за болния си син

Иван Валериев Маздрашки е фотограф със личен уебсайт и работещ с цирк Балкански . Успешен човек, който обаче сега е подвластен от нашата помощ.
 
През 2018 година му слагат страшната диагноза остеосарком в трети етап в лявото рамо. С акция, протекла най-вече в учебни заведения, той събира средства - 26 000 лв., от които 22 000 отиват за слагане на титаниева става в рамото , а останалите за рехабилитация и подаяние на други нуждаещи се. Не си отдъхва обаче, тъй като след шест месеца ръката му на това място се подува. Грешно сложена диагноза го бави в лекуването. Подуването се оказва от струпване на калций, само че към този момент са настъпили метастази в белите дробове.
 Иван Валериев Маздрашки
Баща му ( майка му умира от рак преди години) не върви на работа, с цел да се грижи за него. От Германия му е отказано лекуване , по думите на околните, в последния миг поради разсейките в дихателните органи. Семейството е обезверено, без пари, без лекуващ доктор и без опция да намерят подобен.
 
Затова и апелът им е в няколко направления. Нужни са им връзки и средства, с цел да намерят клиника в чужбина, която да лекува неимоверно отслабналия Иван. По техните думи в Израел, Германия и Турция са най-хубавите сходни лечебни заведения. Ориентировъчната цена е 300 000 евро. Бащата – Валери Маздрашки, се притеснява, че на сина му не му остава повече от седмица.
 
Всеки, който може да помогне с каквото и да е на обезвереното семейство, може да го направи. Единият от методите е посредством:

Пощенска банка
IBAN: BG 85BPBI79401074249501
BIC: BPBIBGSF
 
IBAN към дарителската сметка
BG53STSA93000025113212
Към Банка ДСК

 
В момента им трябват даже пари за храна!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР