Иван Таков поздрави новия председател на МО на БСП -

...
Иван Таков поздрави новия председател на МО на БСП -
Коментари Харесай

Таков поздрави новия председател на МО на БСП-София

Иван Таков поздрави новия ръководител на МО на Българска социалистическа партия - София:

Евгени Филипов е новият ръководител на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия - София. Той беше определен на съвещание на Градския съвет на организацията нощес.

От сърце му искам триумф!

Сигурен съм, че Евгени освен ще продължи отличната работа до момента на Младежкото обединяване под управлението на Габриел Вълков, само че и ще я надгради.

Познавам Евгени от към 5 години. Запознанството ни беше доста забавно и го помня до ден-днешен. Бяхме на предизборно мероприятие на пазара " Георги Кирков ". Тогава Петко Димитров ми показа едно младо момче, което тъкмо за 7 минути диалог ми сложи към 15 съответни задания, които би трябвало да извърша главно в неговия регион " Сердика ". Много ме впечатли интензивността и ерудираността за нежната му възраст.

Напълно съм уверен, че от него ще излезе сполучлив юрист и същински партиец.

Нямам никакво подозрение, че ще оправдае безапелационно гласуваното му доверие от неговите приятели нощес. Разбира се, това ще се случи и с поддръжката на Габриел Вълков - досегашният ръководител на МО в Българска социалистическа партия - София и сегашен народен водач на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия. Двамата ще бъдат извънредно сполучлив екип, с който ще реализираме отлични резултати.

Много имам вяра в това!

Отборът, който видях нощес в залата е печелившият за нас, сигурен съм в това и ще го покажем на локалните избори през есента на идната година.
‼️ Всичко това ми дава силата да кажа: " Не вярвайте на приказките, че Българска социалистическа партия умира! Партията има бъдеще в лицето на тези младежи. И освен това. Партията има настояще, с помощта на тях. Защото доста съм слушал, че бъдещето било на младите в Българска социалистическа партия. Но в никакъв случай сегашното. Е, за мен сегашното е тяхно и съм уверен, че дружно ще реализираме доста триумфи.

Чакат ни не леки времена, само че с тези младежи ще се оправим!

Искам от сърце да благодаря и на Габриел Вълков, който свърши доста работа като доскорошен ръководител на МО в Българска социалистическа партия - София и оставя чудесно готова организация.

На добър час на Евгени Филипов, новият ръководител на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия - София!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР