Иван Таков и Ваня Григорова отиват на среща с Васил

...
Иван Таков и Ваня Григорова отиват на среща с Васил
Коментари Харесай

Иван Таков и Ваня Григорова отиват на среща с Васил Терзиев и Борис Бонев

Иван Таков и Ваня Григорова отиват на среща с Васил Терзиев и Борис Бонев, излиза наяве от известие на столичната организация на Българска социалистическа партия. Очаква се една от обсъжданите тематики да бъде изборът на ръководител на Столичния общински съвет, макар че не е упомената в известието. Без този избор обаче работата на Съвета не може да се отпуши.

На свое съвещание общинските съветници от групата на Местна коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ одобриха поканата, изпратена от общинските съветници от Местна коалиция „ Продължаваме промяната-Демократична България (Спаси София) “ за осъществяване на диалози за реализиране на единодушие по съответни политики и цели за ръководството на София в мандат 2023 – 2027 година, се споделя в него.

Разговорът сред представители на двете политически групи ще се състои в неделя, 26-ти ноември, от 15,30 часа в постройката на Столична община, зала „ Официална “.

На договарянията на „ Московска “ 33 с изключение на ръководителят на Българска социалистическа партия – София Иван Таков и червеният-кандидат кмет за столицата Ваня Григорова ще отиде и Диана Тонова, която бе предлагането на левицата за ръководител на Столичния общински съвет. На две свои съвещания – на 13 и на 20 ноември, общинските съветници не съумяха да изберат собствен ръководител.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР