Иван Таков и Ваня Григорова отиват на среща с Васил

...
Иван Таков и Ваня Григорова отиват на среща с Васил
Коментари Харесай

Иван Таков и Ваня Григорова отиват на среща с Васил Терзиев и Борис Бонев

Иван Таков и Ваня Григорова отиват на среща с Васил Терзиев и Борис Бонев, излиза наяве от прессъобщение от " Леге " 10. Очаква се една от обсъжданите тематики да бъде изборът на ръководител на Столичния общински съвет, макар че не е упомената в известието. Без този избор обаче работата на Съвета не може да се отпуши.

 

На свое съвещание общинските съветници от групата на Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България " одобриха поканата, изпратена от общинските съветници от Местна коалиция " Продължаваме промяната-Демократична България (Спаси София) " за осъществяване на диалози за реализиране на единодушие по съответни политики и цели за ръководството на София в мандат 2023 - 2027 година, се споделя в него.

Разговорът сред представители на двете политически групи ще се състои в неделя, 26-ти ноември, от 15,30 часа в постройката на Столична община, зала " Официална ".

На договарянията на " Московска " 33 с изключение на ръководителят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков и червеният-кандидат кмет за столицата Ваня Григорова ще отиде и Диана Тонова, която бе предлагането на левицата за ръководител на Столичния общински съвет. На две свои заседания  - на 13 и на 20 ноември, общинските съветници не съумяха да изберат собствен ръководител.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР