Иван Станев застана отново на треньорския пост на ВК Нефтохимик

...
Иван Станев застана отново на треньорския пост на ВК Нефтохимик
Коментари Харесай

Иван Станев: Волейболистите на Нефтохимик са наясно с високите очаквания на феновете в Бургас

Иван Станев застана още веднъж на треньорския пост на ВК Нефтохимик 2010 броени дни преди идното начало на сезона за отбора, което ще бъде обещано с европейски мач.

Бургазлии играят първия 1/32-финал от шампионата за Чалъндж къп с Кифисия (Гърция) на 9 октомври от 19:00 ч. в „ Арена Бургас “.

Ето какво показа Станев, който размени Мартин Стоев отпред на мъжкия отбор пред формалния уебсайт на „ нефтохимиците “.

Какво искаш да предадеш на последователите на ВК Нефтохимик 2010 преди стартa на новия сезон?

С наближаването на новия сезон искам да изразя благодарността си за тяхната непрекъсната поддръжка. Те са нашата вдъхновяваща мощ и тяхната сила на трибуните постоянно ни подтиква да се представяме на най-високо равнище на игрището.

Разбират ли новите играчи какви са упованията на бургаските почитатели?

Без подозрение те са наясно с високите упования на почитателите в Бургас. Нашите последователите са известни със своята пристрастеност и поддръжка, което може да бъде както вдъхновяващо, по този начин и предизвикателство за състезателите.

Какво ще извършите вие – треньори и играчи, с цел да превърнете мача с Кифисия на 9 октомври в празник за Бургас?

Остават 3 дни до нашия първи формален мач. Ще създадем всичко допустимо, с цел да се подготвим оптимално добре и да зарадваме нашите правилни последователи. Нашата цел е освен да спечелим мача, само че и да сътворим незабравимо преживяване за всички ентусиасти в „ Арена Бургас “.

За първи път ще играете в „ Арена Бургас “ – какво би трябвало да знаят играчите, когато излязат там другата седмица за европейското си предизвикателство?

За първи път в Арена Бургас ще се играе волейбол. Може би съществуването на единствено две тренировки преди мача в това необикновено оборудване ще сътвори някои компликации, само че сме длъжни бързо да се приспособяваме. Ние сме домакини и чакаме да получим поддръжка от трибуните през целия мач.

Променил ли се е Аксел Трухчев през годината отвън Бургас и какво въздействие оказа капитанската лента?

Аксел несъмнено е напреднал като състезател и персона през последната година. Опитът му в чужбина, а и по-специално в гръцкия волейбол с ПАОК, му е дал нови визии и умения, които в този момент внася в нашия тим. Капитанската лента сигурно го прави по-отговорен и водещ, което въздейства удобно на целия тим.

Как могат почитателите на тима да оказват помощ на момчетата в този миг, когато сезонът стартира, с цел да можете най-после дружно да се радвате на титли?

Търпение, схващане и положителна сила. Търпението и разбирането от страна на почитателите са значими, с цел да се даде време на тима да се сработи и да покаже най-хубавото от себе си. Очакваме ги в залата, с цел да изживеем забележителни моменти дружно и да отпразнуваме успехите. Нека дружно създадем този сезон сполучлив и изпълнен с наслада и горделивост за всички нас!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР