Челси завърши наравно 1:1 у дома срещу Нотингам Форест в

...
Челси завърши наравно 1:1 у дома срещу Нотингам Форест в
Коментари Харесай

Челси и Нотингам не се победиха

Челси приключи наедно 1:1 вкъщи против Нотингам Форест в среща от седмия кръг от шампионата на Англия.

В 50-ата минута гостите изненадващо поведоха в резултата. Свободен удар, изпълнен от Джеймс Уорд-Праус, докара до гол на Крис Ууд, който остана непокрит на задната греда след асистенция на бранителя Никола Миленкович.

Нони Мадуеке изравни единствено шест минути по-късно след подаване на Коул Палмър.

В 77-ата минута Уорд-Праус получи втори жълт и надлежно червен картон поради нарушаване против Никълъс Джаксън.

Челси не съумя да завоюва, откакто пропуски направиха Палмър и Кристофър Нкунку. " Сините " имат 14 точки на четвърто място в класирането. Нотингам е с 10 точки на деветата позиция във Висшата лига.

В различен мач от кръга Манчестър Юнайтед направи 0:0 с домакина Астън Вила. Мениджърът на " алените дяволи " Ерик загар Хаг продължава да бъде заплашен от уволняване след слабото начало на сезона за водения от него тим.

Най-добрият късмет за гол за някой от двата тима пристигна в 68-ата минута, когато шут от отдалеченост на Бруно Фернандеш от гостите се отби в гредата. Антъни не беше прецизен при добавката.

20-кратните първенци на Англия са на 14-то място в класирането с актив от единствено 8 точки. Астън Вила е на петата позиция във Висшата лига с 14 пункта.

На дуела участваха един от притежателите на Юнайтед Джим Ратклиф, изпълнителният шеф на клуба Омар Берада, спортният шеф Дан Ашуърт и техническият шеф Джейсън Уилкокс.

По-късно през днешния ден Брайтън е хазаин на Тотнъм в финален дуел от кръга.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР