Иван Портних, видя Varna24.bg.Ето какво сподели градоначалникът след вчерашният празник

...
Иван Портних, видя Varna24.bg.Ето какво сподели градоначалникът след вчерашният празник
Коментари Харесай

До месец пускат новия външен асансьор в АГ- болница Варна, отваря врати и параклис

 Иван Портних, видя Varna24.bg .

Ето какво показа градоначалникът след вчерашният празник Бабинден в здравното заведение:

" Благодаря на всички медицински експерти, които се грижат за децата на Варна! Бъдете здрави, все по този начин грижовни, всеотдайни и уважавани! Нека се раждат повече бебета в нашия град, а ние ще продължим да сътворяваме по-добри условия и за майките, и за новородените, и за медицинския личен състав.

В АГ болничното заведение осигурихме 1,4 млн. лева за възобновяване на сградния фонд. До месец ще бъде въведен в употреба и новият външен асансьор. В МБАЛ " Света Анна “ направихме главен ремонт на родилното поделение и на отделението по неонатология. Поздравявам и екипа на " Майчин дом ", който също непрекъснато влага средства за възобновяване въз основата. Продължаваме да развиваме общинската инвитро стратегия в поддръжка на двойките с репродуктивни проблеми, с цел да има повече наслада в домовете. "

Вчера шефът на АГ-болница, проф. Емил Ковачев показа още, че напълно скоро ще отвори порти и новият параклис в двора на здравното заведение, който ще приюти молитвите на бъдещите майки и техните близки.

Припомняме, че предходната година сходен параклис бе открит тържествено и в двора на МБАЛ " Св. Анна ". 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР