Иван Манчев е от мъжете, които се надуват, когато придобият

...
Иван Манчев е от мъжете, които се надуват, когато придобият
Коментари Харесай

Шеф Манчев без капка морал! 3-годишният Сашко: Къде е тати? А той се жени за тъщата на сина си

Иван Манчев е от мъжете, които се надуват, когато придобият популярност и пари. Това си проличава по обстоятелството, че кулинарният познавач стана плейбой на остарели години, откакто се прочу посредством „ Черешката на тортата “ по Нова телевизия и усили бизнеса си.

Дълги години Манчев беше просто един готвач, който върти ресторант. В този интервал той беше женен за Марина, която му роди две деца, които към този момент са огромни.

След като закупи забележителна популярност, началник Манчев стартира да кръшка на жена си и по този начин се озова с Цветомила, от която също има дете.

Едва година след раждането на дребния Сашко готвачът напусна майка му, с цел да се обвърже с друга жена. И тук идва забавната част, извадена като от турски сериал. Жената, която топли леглото на началник Манчев от 3 години насам, е тъщата на неговия наследник Христо. Сватята са се взели, което не се случва постоянно.

Иван Манчев е толкоз влюбен в Ива Бека, че въобще не се сеща, че има трето дете, което към момента е единствено на 3 година и изисква грижи. Вместо това той стяга втора женитба. Все отново този път Манчев няма да прави деца, тъй като Ива също е на години, близки до неговите.

Заради нея майсторът в кухнята смъкна цели 23 кг. Той към този момент е различен човек във физически аспект, защото намирал Ива за неземна хубавица, до която би трябвало да не се тормози да стои.

Шеф Манчев се оказа много лекомислен мъж, който мисли единствено за дами и пари. Такъв човек е ампутиран от морал.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР