Иван Лечев сподели, че е кръстен на дядо си, който

...
Иван Лечев сподели, че е кръстен на дядо си, който
Коментари Харесай

Първата си китара Иван Лечев купува точно на Ивановден

Иван Лечев показа, че е кръстен на дядо си, който е бил боен доктор. Обича именния си ден, тъй като когато е бил 10-11-годишен точно на Ивановден си е купил първата китара с парите, които е събрал от сурвакане. Музикалният инструмент е коствал 36 лв.. Запомнил е този ден като най-хубавия Ивановден в живота си, въпреки и от дълго време към този момент да не знае къде е китарата, споделя музиканът пред bTV.

Иван Лечев показа, че по-малкият му наследник е тръгнал по неговите стъпки. Той е доста музикално дете и евентуално го чакат музикални триумфи в бъдеще.

За Иван Лечев 2021 година е била доста хубава, макар рестриктивните мерки към пандемията. Той е имал опция да записва доста нова музика и да готви идния концерт на " Фондацията “, който ще се състои на 31 март в НДК. Сред музикантите, които ще вземат участие, ще са и финалистите от " Гласът на България “ Рая, Борис и Иван.

За него присъединяване му в " Гласът на България “ е едно от най-хубавите прекарвания, защото няма два идентични сезона на предаването. Той е доста благополучен, че точно Петя Панева стана победител в осмия сезон, въпреки и да не беше от неговия тим.

" Време беше някой да показа по този метод националната музика “, сподели Иван Лечев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР