Иван Лечев-младши е плод на брака на талантливия си баща

...
Иван Лечев-младши е плод на брака на талантливия си баща
Коментари Харесай

Той е син на известен българин и вече е милионер

Иван Лечев-младши е плод на брака на надарения си татко Иван Лечев с кубинката Оля Маркес

Големият наследник на Иван Лечев е милионер в Англия, написа „ Уикенд ”. Само на 35 години Иван Лечев-младши управлява лична организация за асортимент на личен състав и финансиране на нови компании, която през 2021-а е оповестена за най-хубавата нова организация в Обединеното кралство. Българинът работи с германци, англичани, американци и шведи, а бизнесът му непрестанно се разраства.

Иван Лечев-младши е плод на брака на надарения си татко Иван Лечев с кубинката Оля Маркес, известна от присъединяване си в паметната група от 80-те „ Трамвай №5 ”. Властната майка още по време на бременността афишира, че детето й няма да се занимава с музика, без значение, че и татко му, и дядо му са музиканти, а самата тя също е излизала на сцената. Въпреки това, по думите на сина си, тя „ не разрешава със закон да му бъде показван музикален инструмент даже и на фотография ”. Настоява детето да заляга над учебниците и това дава резултат. На 14-годишна възраст то е признато в най-престижното по това време приблизително учебно заведение в София – Първа немска гимназия. След като я приключва, отпътува за Уоруик в Обединеното кралство, където учи бизнес науки. Мястото е едно от най-хубавите за тази цел в Англия.

Още като студент Лечев-младши взема решение, че някой ден ще сътвори просперираща лична компания, въпреки че към момента няма никаква концепция в каква посока ще се развива нейната активност. Първата му работа е в Американската капиталова банка. Попада там по общоприетия метод – подавайки молба за стаж. Избира огромна корпорация, в която да стартира да натрупа трудов опит, тъй като мястото дава опция за основаване и на потребни контакти. Остава там единствено година – до 2013-а, когато организация за асортимент на личен състав му предлага работа. Младият мъж приема предизвикването да смени сферата си на развиване. Пет години са му задоволителни, с цел да натрупа задоволително познания и опит и да развие нов отдел на компанията, разположен в Мюнхен. По този метод той включва в приложимост образованието си от Немската гимназия у нас, с помощта на която е усвои немски език съвсем като майчин. В офиса, който управлява по това време, работят 30 чиновници.

Преди 5 години Лечев-младши взема решение да отвори и лична организация за асортимент на личен състав. Той се насочва към набирането на програмисти, защото за такива експерти има голямо търсене и незадоволително предложение. Дори огромните компании се затрудняват да намерят положителни експерти в тази обраст, а какво остава за по-малките и за тези, които занапред започват своя бизнес? Предприемачът и неговия сътрудник, с който отварят организацията, прибавят още една услуга в нейната активност. Това е подкрепяне на финансирането на нови цифрови компании. Лечев твърди, че не е чувал за други компании, с изключение на неговата лична, които правят и двете действия по едно и също време. Вероятно това „ изобретение ” прави организацията му неповторима и сполучлива на фона на голямата конкуренция – в Обединеното кралство оперират 40 000 сходни компании.

Явно Лечев-младши се оправя добре в изискванията на сходна жестока конкуренция за клиенти, тъй като през 2021 година – три години след основаването си, компанията му получава премия за най-хубава нова организация на годината в Обединеното кралство. Тази година пък е номинирана за микро организация на годината в Кралството. За тези триумфи способства и неповторимият за страната бизнесмодел, и множеството доброволчески начинания на българина. От началото на пандемията той стартира да провежда безвъзмездни образования и семинари. Към момента организацията му има два открити физически офиса – в Берлин и Лондон. Основният фокус в активността й е Германия, само че се работи и с Англия, Съединени американски щати и Швеция, а най-вероятно отсега нататък компанията ще продължава да уголемява клиентите си.

Съдейки по всичко това, Оля Маркес очевидно не е сбъркала, настоявайки синът й да заляга над учебниците вместо над нотните тетрадки. Преди година той подвигна приказна женитба в Барселона с англичанка, която одобри семейството му. За разлика от доста българки, които отстраняват окончанието „ а ” от фамилните си имена, тя го е добавила, въпреки и да идва в България единствено един път годишно – за Коледа. Официалното й име е Тери Лечева, а не Тери Лечев. Преди година по време на присъединяване в шоуто на Нова тв „ Черешката на тортата ” свекървата разгласи, че сватбата на сина й е планувана цели 3 години. Бащата – Лечев-старши, е свирил на цигулка в чест на празника на младото семейство. Това е втората женитба на двойката. Първата е била по-скромна, в родния град на Шекспир в Англия.

Иван-младши има сестра от втория брак на майка си, която е с 11 години по-малка от него. От втория брак на татко си – с актрисата и певица Жени Лечева, той има и брат Константин. За него не е имало „ закон за възбрана на музиката ”. Детето свири на ударни принадлежности.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР