Иван Лечев е рекордьор по участия като жури в Гласът

...
Иван Лечев е рекордьор по участия като жури в Гласът
Коментари Харесай

Иван Лечев „отрязва главата” на Миро в „Гласът на България”, Любо се връща на бял кон

Иван Лечев е рекордьор по участия като жури в „ Гласът на България ”. В момента феновете го гледат в ефира на Би Ти Ви всяка неделя вечер за седми следващ сезон. Очевидно продуцентите са удовлетворени от работата му и по тази причина думата му тежи пред продуцентите.

Мастър Лечев не бил по никакъв начин удовлетворен от работата си с Мирослав Костадинов – Миро, издават осведомени. Китаристът го считал за прекомерно разглезен и недотам способен за оценяването на гениите.

„ Харесвам повее Любо, в сравнение с Миро ”, отсече Иван Лечев пред наш кореспондент.

Според слуховете, които витаят в публичното пространство, легендата на ФСБ ще направи всичко допустимо за идващия сезон да върне Любо Киров, който беше част от екипа на предаването в предните два сезона. Това значи, че Миро ще изгори.

Каризмата също е деец в „ Гласът на България ”. Това е четвъртият му сезон в предаването, само че с пауза от 9 години. Той беше част от журито през 2011, 2012 и 2014 година, преди да бъде поканен още веднъж тази година.

В първите 3 сезона обаче продуцент на певческото предаване беше компанията на Слави Трифонов, а в този момент то се продуцира непосредствено от Би Ти Ви. Затова Миро към този момент няма другар зад тила си, който да му пази мястото всяка година, какъвто беше казусът със Слави.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Иван Лечев Миро Любо Киров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР