Иван Ласкин не успя да се пребори за живота си

...
Иван Ласкин не успя да се пребори за живота си
Коментари Харесай

Последните думи на Иван Ласкин към Александра, изречени на смъртния му одър, ще просълзят всеки

Иван Ласкин не съумя да се пребори за живота си и издъхна на 48-годишна възраст.
И в последните си мигове той се упреквал, че е предизвикал толкоз доста злощастие на обичаната си Алекс Сърчаджиева и щерка им. Дори на смъртния си одър не спирал да плаче и да пита актрисата:
„ Защо?.  Защо е с него и за какво толкоз доста обича, в случай, че той е глупак “, научи кореспондент на „ ШОУ “ от близки до опечаленото семейство.
Едни от последните му думи към Алекс, които написа в персоналния си профил във „ Facebook “, са красноречиви за същинските му усеща.

„ Аз пребивавам с отражения от вода на спокоен вятър. Целувам устни толкоз меки и сладки, че не помня всичко. Толкова си деликатна към глупак, като мен, толкоз си грижовна… аз не те заслужавам. Но те обичам безпределно. Защото си огромен и любящ човек “.
Това не е първата демонстрация на обществено внимание към неговата спътница в живота. И въпреки за останалите постоянно да е бил недодялан, в фамилията се е изявявал като същински джентълмен.
„ Някои дами са извънредно красиви. Споделям го, тъй като го усещам. Тя е номер едно “, споделя още във връзка актрисата Сърчаджиева.

Уви, не съумя да се откаже от алкохола, даже в името на щерка си, която със сълзи на очите нееднократно го е умолявала да се сбогува с този недостатък. Все отново опита и за известно време бе прочистил кръвта си от спиртните питиета.
Историята на Иван Ласкин и нейният печален край като че ли идват с цел да покажат на всички какъв брой неприятни в действителност могат да бъдат последствията за здравето от корист с алкохола. Тя е добър образец за тези, които все се заричат да се разделят с порока си, само че по този начин и не съумяват, тъй като не им доближава воля. Може би в този момент ще имат повече сили да победят  – в случай че не поради себе си, то най-малко поради обичаните хора и болката, която биха могли да им причинят.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР