Иван Ласкин - човекът, който винаги казваше това, което мислиОще

...
Иван Ласкин - човекът, който винаги казваше това, което мислиОще
Коментари Харесай

Иван Ласкин - човекът, който винаги казваше това, което мисли

Иван Ласкин - индивидът, който постоянно споделяше това, което мисли
Още един знак на генерации българи си отиде. Човек, който не влизаше в рамки, само че беше почтен, добър, никому неприятно не е сторил, подготвен беше да раздели залък с другари. Той не направи никакъв компромис и до последния си ден, човек със ужасно възприятие за комизъм, с доста подигравка, човек, който постоянно споделяше това, което мисли. Така описаха Иван Ласкин част от хората, които пристигнаха на поклонението пред обичания български артист в храма „ Св. Седмочисленици ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Много е тъжно, още един знак на генерации българи си отиде. Много мъдро момче беше, доста надарен “, сподели министърът на културата Боил Банков. Той уточни, че се е виждало още от възпитаник, че има изключителни гении.

"Такъв беше почтен, непосредствен - ние това постоянно назоваваме скандално. Не, доста боли истината и повече ще ни липсват хора, които споделяха истината. На мен персонално той ще ми липсва. Имах потребност от подобен човек. С него ще си отиде късче от истината на тая страна, от мъжкарлъка да можеш да го казваш. Човек, който не влизаше в рамки, само че беше почтен, добър, никому неприятно не е сторил, подготвен беше да раздели залък с другари “, сподели някогашният министър на културата Вежди Рашидов.

"Човек, който доста обичаше България и считам, че и България доста го е обичала. Просто тъй като той остана от дребното хора и изгоря, несъмнено с тази борба по един или различен метод, правилен на характера си. Той не направи никакъв компромис и до последния си ден, човек със ужасно възприятие за комизъм, с доста подигравка, човек, който постоянно споделяше това, което мисли и в последна сметка годините на сложната народна власт по един или различен метод си отмъстиха, поради неговата почтеност и прямост", сподели Ути Бъчваров.

Ласкин, един от най-харизматичните, обичани и надарени български артисти, си отиде на 48-годишна възраст на 6 януари, след престой в тежко положение във ВМА. Иван Ласкин остави съществени следи, както в киното, по този начин и в театъра. През 1986 година детският сериал „ Васко да Гама от село Рупча ” го трансформира в най-популярното момче у нас. По-късно приключва ВИТИЗ. Незабравими остават функциите му и в сериали като „ Хайка за вълци ” и „ Дунав мост ”. Играел е на сцените на Народен спектакъл "Иван Вазов", Театър Българска Армия, Малък Градски Театър "Зад канала" и доста други. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР