Иван Ласкин беше мъжкар и ще ни липсва, заяви депутатът

...
Иван Ласкин беше мъжкар и ще ни липсва, заяви депутатът
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Иван Ласкин носеше таланта си от дете

Иван Ласкин беше мъжага и ще ни липсва, съобщи депутатът и някогашен министър на културата Вежди Рашидов във връзка кончината на артиста.

"Той беше известно време на лекуване при моята брачна половинка в Пирогов, по-късно беше изместен във ВМА. За страдание той не излезе от кома. Иван е от знаковите хора, които ще ги запомним. Той беше непосредствен и споделяше всичко непосредствено. Такива хора постоянно са на ръба да бъдат отричани, само че това са и хората, които са запомняни “, счита Рашидов, съобщи Канал 3.

Много малко са хората, които постоянно могат да изговарят истината непосредствено, само че съгласно Рашидов Иван Ласкин е точно подобен.

"Той носeше гения си от дете. Иван е от вида на странните, само че надарени чешити. Изключително лоялен като другар и мъжко момче. Ще ни липсва доста! Светла му памет! “, сподели още Рашидов.

Най-вероятно Иван Ласкин да бъде заровен в Алеята на създателите в Централните софийски гробища.

И Съюзът на артистите изрази своите откровени съболезнования в публично известие във връзка кончината на артиста Иван Ласкин.

"Сбогом, Иван Ласкин! Трудно ни е да имаме вяра, че това е краят! ".

"На 48-годишна възраст си отиде един от най-харизматичните, обичани и надарени български артисти. Иван Ласкин остави съществени следи, както в киното, по този начин и в театъра. Съюзът на артистите изрича своите съболезнования на околните на артиста! ", написа още в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР