Иван Костов е разтревожен за личния живот на голямата си

...
Иван Костов е разтревожен за личния живот на голямата си
Коментари Харесай

Командира натиска 44-годишната си щерка за брак! Иде ли съпруг №2?

Иван Костов е угрижен за персоналния живот на огромната си дъщеря Мина, която се разведе със брачна половинка си Георги преди 7 години. Лидерът на десницата се тормозил, че годините си минават, а наследницата му няма втори брак и се оправя без мъжка поддръжка с двамата си сина Виктор и Иван, дочу HotArena.

Навръх рождения ден на наследницата си, която преди дни навърши 44, Костов не се стърпял и пришпорил Мина да се вземе в ръце и да стъкми отново фамилно гнездо. Първородната обаче обяснила на баща си, че към този момент няма такива проекти и ще пристъпи към венчило, единствено в случай че е 100% сигурна в мъжа до себе си.

Вече повече от година се шушука, че наследницата на ексшефа на ДСБ има нов мъж до себе си, и то човек със сериозен бизнес зад граница. Той не я е разочаровал с нищо, в противен случай – проявявал се като джентълмен и подкрепял Мина в безусловно всичко. Въпреки това Костовата дъщеря го държала на отдалеченост и към момента не го е канила на фамилна софра в Драгалевци. Бившият министър председател обаче бил наясно, че Мина към този момент не е сама и за първи път от няколко години има сериозна връзка, по тази причина опитвал да пришпори обстановката. Щерката обаче още не можела да се отърси от неприятния спомен и разочарованието от първия си брак.

Основателят на ДСБ пък се разгневи тежко, откакто разбра, че шурей му Георги върти бизнес, като непрестанно спекулира с неговото име и даже блъфира, че „ тъстът сподели по този начин да стане ”. Заради това се заприказва, че политикът го загърбил даже не желал да сяда с него на една маса.

През 2010-а Мина и тогавашният й брачен партньор взеха решение да се разделят след 10 години взаимен живот, което огорчи надълбоко консервативния й родител. По-голямата щерка на Командира се омъжи за Георги през 1999-а на 21 години, когато Костов бе първият човек в страната. При разлъката двамата обясниха, че пътищата им се разделят, тъй като са прекомерно разнообразни като хора и проектите им тотално се разминават. Мина захвана сериозен бизнес, а Георги се оказа ленив домошар, който не желал нищо да подхване, написа " Таблоид ".

Злите езици обаче още тогава изклюкариха, че в действителност повода за охладняването сред съпрузите е друга жена. Две години след развода Жоро връчи годежна халка на любовницата си Надежда Лазарова. Синовете им Виктор и Иван п ък останаха при майката, само че дядо Иван  и баба Елен а поеха съвсем напълно грижите по двете момчета. Сега Костов мечтаел да види огромната си щерка още веднъж задомена и щастлива, с цел да не се тревожи за нея. „ Синовете ти ще пораснат и всеки ще тръгне по неговия си път, не трябва да оставаш сама ”, посъветвал я политикът.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР