Иван Колев е новият старши-треньор на футболния Верея, съобщиха от

...
Иван Колев е новият старши-треньор на футболния Верея, съобщиха от
Коментари Харесай

Верея назначи нов треньор

Иван Колев е новият старши-треньор на футболния " Верея ", оповестиха от управлението на старозагорския клуб. Бразилецът Елиаш Да Силва ще му бъде асистент.
Колев ще изведе " Верея " за първата подготовка от лятната подготовка на 15 юни на стадион " Трейс Арена " и тогава ще бъде показан публично. 61-годишният експерт е някогашен футболист, играл е на поста полузащитник в " Локомотив " София, " Сливен ", " Академик " (София) и ЦСКА. След това прекъсва спортната си кариера и стартира треньорска активност. Работи в разнообразни български и индонезийски тимове, измежду които " Левски " и " Славия ", бил е селекционер и на младежкия народен тим на България и на националните тимове на Индонезия и Мианмар.
Отборът на " Верея " ще организира част от лятната си подготовка в Марибор (Словения). Лагерът е очакван от 2 до 12 юли и по време на престоя си там ще изиграе четири контролни срещи.
На 3 юли " Верея " ще срещне " Зоря Луганск " (Украйна), а на 6 юли старозагорският отбор ще играе спаринг против " Хайдук " Сплит (Хърватия). Другите два противника се прецизират.
Преди заминаването за Словения е очакван лагер на Старозагорските минерални бани.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР