Иван Казаков – общественик Кандидатът за общински съветник на ПП Единение“

...
Иван Казаков – общественик
Кандидатът за общински съветник на ПП Единение“
Коментари Харесай

За какво ще работи Иван Казаков като общински съветник от ПП „Единение“?

Иван Казаков – държавник

Кандидатът за общински консултант на Политическа партия „ Единение “ за Бургас ще работи в няколко направления за развиването на града , като главният му приоритет ще бъде напредъкът на ж.к. „ Меден рудник “ . Той предлага да бъде построен състезателен комплекс в Боровата горичка , който да включва футболно игрище, тенис корт, волейболно игрище и площадка за силови извършения.

Казаков счита, че 15-метровият кръст , който се намира на връх Шилото в ж.к. „ Меден рудник “, би трябвало да бъде реставриран , а към него да бъде построен парк с панорама към целия Бургас и по този метод да се трансформира във втория знак на града.

Общественикът ще се бори и за това да бъде оправена инфраструктурата в „ Зона Д “ на ж.к. „ Меден рудник “ , където е най-лошо ситуацията в целия комплекс.

Иван Казаков има още хрумвания за процъфтяването на Бургас. Той счита, че би трябвало да бъде обновен и доразработен планът за обходен път през езерото Вая , който да свързва ж.к. „ Меден рудник “ с центъра на Бургас.

Не на последно място претендентът за общински консултант ще работи и за обновяването на целия стадион „ Черноморец “ , както и за изцяло съоръжение на клубовете в него.

Подкрепете  Иван Казаков  с  бюлетина номер 8  и  преференция 111 .

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР