Иван Калоянов по прякор Патаката от пловдивското село Първенец остава

...
Иван Калоянов по прякор Патаката от пловдивското село Първенец остава
Коментари Харесай

Патката от Първенец остава в ареста заради трафик на органи

Иван Калоянов по прякор Патаката от пловдивското село Първенец остава в ареста. Преди дни той и още трима души бяха арестувани поради трафик на органи. Другите трима задържани са пуснати на независимост против парична гаранция от 3000 лв.. Иван Калоянов го грозят от 3 до 10 години затвор и санкция от 10-20 000 лв., оповестиха за TrafficNews.bg от прокуратурата. Той е задържан за това, че е склонявал хора за даване на органи за трансплантация, като надлежно е предложил парични хонорари.

Патката е на 49 години и не за първи път попада в ареста, има три деца. През 2011 година той има повдигнато упрекнати за изнудване. Калоянов бил съдействал при кражбата на мерцедес, а по-късно поискали откуп за връщането му на притежателя, който е предприемач от село Марково.

Според едни хора от село Първенец, Патката е рисков и се опасяват, че ще го пуснат на независимост. Други пък го разказват като необятно скроен човек, който в никакъв случай не е създавал проблеми и даже в противен случай – постоянно е оказва помощ при потребност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР