Иван Иванов получи заслужено признание за успехите си през годината.

...
Иван Иванов получи заслужено признание за успехите си през годината.
Коментари Харесай

HEAD посвети видео на младата българска надежда Иван Иванов


Иван Иванов получи справедливо самопризнание за триумфите си през годината. Това лято българинът приключи на трето място в шампионата за юноши до 14 години на Уимбълдън, а през вчерашния ден игра четвъртфинал на влиятелната конкуренция „ Еди Хер “ във Флорида. В резултат на сериозния му напредък през годината световноизвестният тенис бранд HEAD посвети на младия българин новото видео от своята графа „ Изгряваща звезда “.

Клипът е сниман в Монте Карло, където от 26 до 28 октомври Иванов игра в Мастърс шампионата на най-хубавите осем играчи в Европа до 14-годишна възраст.

В него младежът споделя по какъв начин е почнал да играе тенис и какви са задачите му за близкото бъдеще. „ Аз съм първият човек от моето семейство, който играе тенис. Трудя се доста настойчиво и не желая да спирам. Тенисът е моят живот “ – стартира описа си младежът.

„ Започнах да играя тенис, когато един ден татко ми просто ми предложи да опитам. Пробвах се и в действителност ми хареса “.

„ В момента задачата ми е да играя в ITF, с цел да натрупам опит. Бих желал следващата година да се изправя против най-хубавите играчи на равнище ITF. Бих желал да доближи най-хубавото си равнище, и, несъмнено, да продължа на се любувам на играта “ – приключва Иванов.

От 4 декември Иванов ще взе участие в още един шампионат в Съединени американски щати, а от 13 декември ще играе на неофициалното международно състезание по тенис за юноши и девойки „ Ориндж Боул “, което се организира в Плантейшън, Флорида.

Видеото на HEAD, отдадено на Иван Иванов, можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР