Иван Иванов беше областен управител на София област от квотата

...
Иван Иванов беше областен управител на София област от квотата
Коментари Харесай

Нинова слага свой човек за шеф на ВМЗ Сопот - освободеният вчера областен управител на София

Иван Иванов беше регионален шеф на София област от квотата на Българска социалистическа партия. Той минава за един от доближените на Нинова, заречен и поддръжка с членовете на военната организация от резервисти, на която е отпред.

Иван Иванов е роден през 1956 година в София. Завършил е Висшето военно учебно заведение в Шумен, Военната академия в София и лицей по защита на НАТО в Рим. Служил е в армията и в Генщаба. Бил е на задача в Таджикистан, където е бил покорен. През 2009 година поема дирекция „ Управление на човешките запаси “ в МО.

В интервала 2013-2014 година е заемал длъжността заместник-министър на защитата. От 2009 година до 2012 година е бил шеф на Дирекция „ Управление на човешките запаси “ в Министерството на защитата. Служил е също в Генералния щаб на Българската войска. В интервала 2013-2014 година е заемал длъжността заместник-министър на защитата при Аню Ангелов.

От 2014 година до в този момент е ръководител на Конфедерацията на публични организации от сигурността и защитата и почетен ръководител на Асоциацията на приключилите Колежа по защитата на НАТО – България

Другите нови членове на борда на ВМЗ Сопот са Мариан Йовчев, който е дълголетен чиновник и шеф в предишното на различен боен цех – " Терем ", както и Камен Шаралиев, който сега работи във военния цех като шеф на индустриалното съоръжение, инженер по електроника и автоматика.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР