Иван Христов и Андрей Арнаудов решиха да понатрупат слава на

...
Иван Христов и Андрей Арнаудов решиха да понатрупат слава на
Коментари Харесай

Иван и Андрей не издържаха! Трупат слава на гърба на Анита Мейзер

Иван Христов и Андрей Арнаудов взеха решение да понатрупат популярност на гърба на миската Анита Мейзер

След като „ Фермата “ спря да се излъчва, те си направиха онлайн издание в мрежата. И стартираха с подигравка към новото гадже на Анита Мейзер.

Преди дни 60-годишната Анита пусна фотография с новия си другар Тони Агостини, който е близо двадесетина години по-млад от нея. И освен по-млад, ами и хубав, латино вид и мускулест, само че е и първенец по бойното изкуство жиу-жицу.

Вероятно провокативното фото крепко е „ бръкнало под лъжичката “ двамата шоумени, че те се подиграха на Мейзер.

„ Доказано е, че не сте вие новото гадже на Анита Мейзер. Радвайте се, това е най-хубавото нещо, което може да ви се случи “, стартира с гаврата Иван.

„ Вероятността на следващия ден да пристигна за вас е повече от огромна, това си е шанс “, добави и Андрей.

Анита е известна като съдбовна жена. Чудовищната й популярност идва преди години, около гибелта на починалия й мъж Николай Димов.

Съпругът й се удуши при любовна игра на масата. Анита му върза краката, ръцете и врата, по негово предпочитание, с цел да се освободи със мощ.

Но вместо това вързалките се стегнаха и му предизвикаха задушаване. Заради което Анита лежа в пандиза, само че се потвърди, че виновността не е нейна.

„ Затова имаме препоръки към новия на Анита. Носи тиранти, не помни за колана. Защото той може да стяга доста там, където не искаш “, не стопират Иван и Андрей.

Източник:  Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР