Иван Христанов от ПП посочи, че ако те направят правителство

...
Иван Христанов от ПП посочи, че ако те направят правителство
Коментари Харесай

Иван Христанов от ПП: Партиите на статуквото не се вълнуват от интересите на България

Иван Христанов от Политическа партия уточни, че в случай че те създадат държавно управление на малцинството дружно с Демократична България, това ще е " самоубийствено пътешестване ", тъй като ще " обере негативите на всички рецесии и зимата. "

 

Христанов от Политическа партия сподели, че Движение за права и свободи са алфата в зала на Народно събрание, а партиите Българска социалистическа партия и ГЕРБ-СДС се преценяват с тяхното въодушевление. Депутатъ сподели, че вижда ясно остатъците от  държанието на Движение за права и свободи осезаемо в Министерство на земеделието.

 

Христанов уточни по TV1, че Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ-СДС са ретроградни партии. Според него новите партии са градивни, тъй като: " Ние се опитваме да разберем от какво има потребност цялото българско общество " и даработят в тази посока.

 

Христанов е безапелационен, че Гешев би трябвало да си отиде. Необходимо е КПКОНПИ да се ръководи от способен човек. Според Христанов Георги Семерджиев, който умъртви две дами на 5-ти юли, е любимец на властта през и е защитаван редовно през годините.

 

Депутатът сподели, че Европа косвено е споделила на ГЕРБ-СДС, че те компрометират доверието и не е редно да бъдат повече в ръководството. Христанов акцентира, че Борисов компрометира ползите на България.

 

Христанов акцентира, че партиите на статуквото ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи са подготвени да стигнат до там, че да " торпелират демокрацията, единствено и единствено да останат на трапезата и във властта. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР