Иван Христанов и Иван Манев станаха съпредседатели на партия ЕДИНЕНИЕ“.

...
Иван Христанов и Иван Манев станаха съпредседатели на партия ЕДИНЕНИЕ“.
Коментари Харесай

Иван Христанов и Иван Манев станаха съпредседатели на партия „ЕДИНЕНИЕ“

Иван Христанов и Иван Манев станаха съпредседатели на партия „ ЕДИНЕНИЕ “ . Днес в София бе извършено учредително заседание на партията, на което участваха делегати от цяла България . Те гласоподаваха и одобриха с цялостно единство устава на партията, както и избраха управителни и контролни органи .

Следващата значима стъпка пред новосъздадената партия е в границите на един месец да бъде записана в Софийски градски съд, в случай че всички нейни документи са изрядни .

Очаква се първият сериозен тест пред партия „ ЕДИНЕНИЕ “ да бъдат локалните избори през месец октомври тази година.

Контролни органи на Политическа партия „ ЕДИНЕНИЕ “. Снимка: Искра.бг

„ Няма да се явяваме на изключителни парламентарни избори, в случай че до такива се стигне преди локалните, само че имаме цялостна подготвеност да го създадем на всяка една дата след месец октомври “ , съобщи пред Искра.бг пратеник от днешното учредително заседание.

По-рано през днешния ден Иван Христанов посочи, че партия „ ЕДИНЕНИЕ “ ще издига лични претенденти за локалните избори в обитаемоте места с ясно изразен средновековен избор . Той добави, че неговата роля сега се състои най-много в това да работи за ценностното и морално издигане на партията, както и за развиването на националните структури .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР