Иван ГешевФейсбукЗабелязвам, че през последните няколко дни анархо-либералната общност е

...
Иван ГешевФейсбукЗабелязвам, че през последните няколко дни анархо-либералната общност е
Коментари Харесай

Иван Гешев: Анархо-либералната общност е в истерия, Ваня Григорова взема превес над Терзиев

Иван Гешев

Facebook

Забелязвам, че през последните няколко дни анархо-либералната общественост е изпаднала в нервност. Причината е явна - претендентът на жителите, Ваня Григорова, взема превес над партийния претендент на ПП-ДБ-ДС - Васил Терзиев.

Жългопаветниците усещат това и си изпускат нервите. Изливат гнева си върху всеки, който се осмели да каже добра дума за Ваня Григорова, и най-много против самата нея.

Не я познавам, само че от опит знам, че тези офанзиви демонстрират единствено едно - тя не е обвързвана с компрометираните партии и техните водачи. И че евентуално е верният човек. Пък и несъмнено се държи повече като мъж от някои очевидно немъже. Снимащи се необятно усмихнати, лъскави и нежни.

Правят го и тъй като знаят, че сега тя е оръжието на хората, които са отвратени от крадливите ни и продажни " политици ". Оръжието, с което на балотажа ще им отнемем най-милото - властта.

Това обаче няма да им помогне, тъй като в неделя пада София, а по-късно и държавното управление. Некоалицията би трябвало да отиде в историята. Защото сме напът да ни трансфорат в недържава и неграждани.

 

Задава се огромна победа за свободните жители и тежък пестник за подвластните политици!

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР