Иван Гешев ще подаде оставка. Това е сигурно. Не е

...
Иван Гешев ще подаде оставка. Това е сигурно. Не е
Коментари Харесай

Оставката на Гешев е гарантирана от самия него

Иван Гешев ще подаде оставка. Това е несъмнено. Не е ясно тъкмо кой ден, само че ще си тръгне. Съвсем скоро. Може да звучи неуместно на някои, само че доказателствата са налице.
Десетина пъти пред разнообразни медии Иван Гешев през март и април 2019 година изрично съобщи, че няма да се кандидатира за основен прокурор. Отричаше като партизанин на разпит досега, в който посочи съответно, че 99,99 на 100 е несъмнено, че няма да е претендент за поста.

После се извъртя като палачинка от Пик и се кандидатира.

Сега още веднъж е корав: Няма да подам оставка при никакви условия у - отсича Гешев в някакво село.

Смело изявление, като се има поради, че събитията в живота се трансформират от време на време със скоростта на светлината или в непредвиден миг.

1. В момета имаме обстановка, в която десетки хиляди протестиращи желаят оставката на основния прокурор. Никой в историята не е победил това събитие.

2. Забележително е също какъв брой доста младежи желаят тази оставка, без даже да са се сблъсквали с неговата прокуратура. Това е осъзнато деяние в резултат от дейностите на обвинител №1 в страната. Същите хора упорстват за оставка и на Висш съдебен съвет, както и за промени в Конституцията, които да формулират ясно мястото на прокуратурата и ограничение на нейните пълномощия.

3. След ден-два кукловодите на мафиотския кръг #Кой може да се окажат в обстановка да се избавят. Тогава ще жертват бушони. Гешев е подобен бушон.

4. Гешев знае какви ги е правил, евентуално знае и какви компромати държат някои хора за него. Така най-малко се приказва. Ако стартират да излизат, въпросът ще бъде не дали ще подаде оставка, а по кое време ще стане обвинен.

5. Ще пристигна и миг, в който доста прокурори ще преодолеят бариерата на безмълвното вземане предвид и компромисите и ще проговорят за това, какви ги прави инструмента господен в храма на Темида.

6. Разбира се може ненадейно Лаура Кьовеши да подаде оставка като основен европейски прокурор и да предложи Гешев да заеме мястото й поради колосалните му триумфи в битката с корупцията по високите етажи и междунардното самопризнание.

7. Да не забравяме и американската политическа традиция: Един ден те тупат по рамото и те снимат пред тяхното знаме, след това ти „ режат “ главата. Според събитията и ползите им.

8. Пеевски работи на правилото: всеки е носна кърпичка.

9. Ами в случай че Бойко Борисов хвърли оставка и държавното управление замине? Взаимното чадъросване ще се разпадне, а какво ще последва от това никой не може да допусна сигурно.

10. Когато човек заживее с убеждението за личното си великолепие, губи действителна визия за действителността и неуспеха е единствено въпрос на време.

Животът сервира доста повече изненади, в сравнение с човешкото въображение може да допусна. А Господ най-вече се забавлява с тези, които кроят дълготрайни проекти.

Такива неща се случват с събитията и хората в тях. Да пееш подправено под душа е симпатично, само че когато си повярваш и започнеш да убеждаваш близките, че си Великият Карузо - чакай санитарите...

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР